ερωτοσκοπιο 4/12 Κυριακή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 04/12 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Το σύμπαν σας έχει ανάψει το πράσινο φως, για να κάνετε την επόμενη κίνηση σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανόν, και κάτω από αυτές τις εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Έχετε βρεθεί πάνω σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που σας ζορίσει σε συναισθηματικό επίπεδο, πάρα πολύ. Οι διπλές καταστάσεις αυτό, πάντα επιφέρουν. Πάρτε τον χρόνο σας, και απαντήστε στους ενδιαφερόμενους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η ανάγκή σας για ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας, που σας ταλαιπωρεί αισθηματικά, έχει πολλαπλασιαστεί. Αυτό σημαίνει, ότι πριν την πανσέληνο του μήνα εσείς, πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η καρδιά σας έχει πιαστεί στα δίχτυα ενός νέου έρωτα, που ίσως και να είναι η μοιραία σας αγάπη. Αυτό θα το διαπιστώσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι δράσεις του, θα σας αποδείξουν ότι αληθινά σας αγαπάει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε πάρα πολύ περιορισμένοι σε αυτήν την ερωτική σχέση. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, ότι τα πράματα στο μεταξύ σας είναι διαφορετικά από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Δείτε τις ατέλειες και κάντε την προσπάθεια σας για αλλαγές
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η ευτυχία είναι κάτι που έχετε ήδη στα χέρια σας. Ο σύντροφος σας έχει κάποια δώρα για εσάς, και το πιο πιθανόν είναι, πριν φύγει ο χρόνος αυτός, εσείς να δεχτεί συναισθηματικές προτάσεις, για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να είστε μονίμως σε μια ένταση και αντιπαλότητα. Κανείς, όμως δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος, από σας… απλά και μόνο διαφορετικός.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι σκέψεις σας έχουν γίνει ένα κουβάρι. Παρόν και παρελθόν, σας πιέζουν άθελα τους, για να πάρετε αποφάσεις συναισθηματικές. Αυτό σας διαδικασία θα πρέπει να το σπεύσετε. Ουδείς θα σας περιμένει για πάντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί αρκετά, με όλα αυτά που έχετε υποστεί και περάσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, Το επόμενο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μόνοι σας, και να διορθώσετε κάποια συμπεριφερσιακά σας λάθη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το βέλος του έρωτα, έχει πέσει επάνω σας και εσείς το απολαμβάνετε σε όλο το εύρος του. Αυτό είναι και κάτι που κάτω από αυτές τις εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, πιθανόν και να οδεύσει σε μια μεγάλη αγάπη…μόνιμη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά θέματα, οικονομικά και οικογενειακά, που ζητούν από εσάς, άμεσες λύσεις. Βάλτε μια ιεραρχία στο μυαλό σας. Οι μέρες είναι αστρολογικά ευνοϊκές, και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα εξελιχθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η θλίψη που υπάρχει στα μάτια σας είναι εμφανέστατη. Αυτό κάντε κάτι για να το κρύψετε. Δεν χρειάζεται ουδείς να το ξέρει. Ο κυβερνήτης σας, σας υποστηρίζει στα πάντα και σας κάνει να ξεφύγετε από τους κύκλους του παρελθόντος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zwdia· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.