ερωτοσκοπιο 5/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ερωτοσκοπιο 05/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 27 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Η πλανητική δυναμική που έχει αναπτυχθεί, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας κάνει ακαταμάχητους σε όλα τα επίπεδα. Το συντροφικό σας ταίρι σας αναμένει με ανοιχτή τη αγκαλιά και την διάθεση για διάλογο….και ίσως και κάποια μικρά παράπονα!
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο, τουλάχιστον δύο ατόμων αυτήν την περίοδο. Αυτό το γνωρίζετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε όμως είναι ότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας φέρει σε διλήμματα, άμεσα για το που θα καταλήξετε…και γιατί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είσαστε σε μια φάση και κατάσταση μόνιμης αδράνειας. Αυτό δεν θα συνεχιστεί πολύ. Από αύριο και ύστερα, που η Αφροδίτη θα κάνει θετικές όψεις με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, όλα θα ισορροπήσουν. Αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν…νέες και αξιόλογες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Βολεμένοι είσαστε κάτω από την αστρολογική εύνοια της Σελήνης και της Αφροδίτης. Όλα είναι στρωμένα μπροστά σας. Για όσους έχουν ταλαιπωρηθεί, τον τελευταίο καιρό με νέο έρωτα, ευκαιρίες για διάλογο θα προκύψουν από τις 11/05 και ύστερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Η αυταρχική – βασιλική σας συμπεριφορά, δεν είναι σωστή για το άτομο που στέκεται στην ζωή σας. Οι μέρες μέχρι τις 10/05, θα χρειαστούν από πλευράς σας διπλωματία και ορθό λόγο για να ομαλοποιηθούν και να ισορροπήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε, όλο το γήινο πείσμα και την ψυχραιμία σας προκειμένου να μην πέσετε, πάλι στα ίδια λάθη και περιπέτειες. Η μέρα είναι ιδανική για συζήτηση, και κοινές εξορμήσεις με το ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Το ακραίο και αχαλίνωτο πάθος σας, με τόσες άσχημες όψεις της Αφροδίτης προς τον οίκο σας, σίγουρα δεν δαμάζεται. Μια προσοχή περισσότερο τις βραδινές ώρες, καθώς μέσα από τα κοινωνικά σας περιβάλλοντα, θα προκύψουν πειρασμοί και ποικίλες εξομολογήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε βάλει σκοπό να αλλάξετε κάποια πράματα, μέσα στο στατικό αισθηματικό δεσμό σας. Αυτό θα το καταφέρετε όμως σε συνεννόηση με τον σύντροφο σας. Μέχρι τότε, μην κάνετε τίποτα και επιπροσθέτως μην πείτε κάτι, που θα σας εκθέσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η θέση του κυβερνήτη σας είναι στην ιδανικότερη μοίρα του, προκειμένου να διορθώσετε πολλές καταστάσεις που έχετε αφήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε εκκρεμότητα. Οι ελεύθεροι θα έχουν νεότερα από το παρελθόν τους… που ίσως και να τους αγχώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε κάτω από την δύσκολη επιρροή των πλανητών, και αυτό σας κάνει αρκετά πιο ευαίσθητους και ευάλωτους. Άρα αποστασιοποιηθείτε από άτομα που ακουμπάνε το άσχημο παρελθόν σας, και μόνο να σας χαλάσουν την διάθεση τελικά μπορούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ζητάτε και δεν λαμβάνετε, και αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει τελείως. Αυτοί που έχουν σχέση θα χρειαστεί να δείξουν το καλό τους πρόσωπο…προκειμένου να σταθεροποιήσουν τις αναταραχές και τις απομακρύνσεις του τελευταίου καιρού.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Δείχνετε εμφανέστατα τα σημάδια του εκνευρισμού, με τον άνθρωπο σας που πια δεν σας υποστηρίζει στις προσωπικές σας επιδιώξεις και δράσεις. Από τις 09/05, όλα θα χρειαστεί να αλλάξουν και να τροποποιηθούν έτσι ώστε να σας εξυπηρετούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.