ερωτοσκοπιο 6/03 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

ερωτοσκοπιο 06/03 Κυριακή ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 27 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τόση πλανητική κινητικότητα, σας δημιουργούν μια νευρικότητα που ξεσπάει σε λάθος κατευθύνσεις. Ακόμη και οι αδέσμευτοι που σκέφτονται την επιστροφή στο παρελθόν, θα πρέπει να την ακυρώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Επιστρατέψτε την τετράγωνη λογική σας και μην ενδώσετε σε πειρασμούς που προκύπτουν μέχρι τις βραδινές ώρες. Ο Άρης από τον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει στο να αποκωδικοποιήσετε τα ερωτικά μηνύματα σήμερα, που σας έρχονται από παντού… και ιδιαίτερα από τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η ημέρα ενδείκνυται για να οριοθετήσετε και να εφαρμόσετε, σε πρακτικό επίπεδο αυτά που τόσο καιρό έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Όσοι έχουν διάθεση για περισσότερη ελευθερία… ας το ανακοινώσουν και μετά ας το υιοθετήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλά που δεν τα γνωρίσετε και αυτό σας επηρεάζει άμεσα, αλλά και σας βάζει σε σοβαρές σκέψεις για την πορεία σχέσεων και ιδιαίτερα της αισθηματικής σας. Ευνοούνται φιλικές σχέσεις που έχουν ερωτικές αποχρώσεις!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Λέων: Ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα η σημερινή, καθώς η Αφροδίτη σας βάζει σε πειρασμούς… και χωρίς λόγο, να ψάξετε την ζωή κάποιου πρώην συντρόφου σας. Το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Κοιτάξτε και ασχοληθείτε ενεργά με την παρούσας σχέση σας ή έστω με τον καλό εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Παρθένος: Το πάθος σας πιθανόν να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πολύ κόσμο. Οι συσσωρευμένες αδικίες και η απομόνωση θα σας βάλουν σε ρυθμούς να απορρίψετε οποιονδήποτε πια δεν σας γεμίζει… πάνω από όλα τα μυαλό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι συναισθηματικές σας υπερβολές θα σας προδώσουν σε λάθος άτομα. Η αγάπη και η τρυφερότητα που έχετε μέσα σας , καλό θα ήταν να εκδηλωθεί με δράσεις ανάλογες χωρίς εκρήξεις που μόνο θα τρομάξουν. Το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε προγράμματα και αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, καθώς η κίνηση σε επόμενες μοίρες του Άρη στον Τοξότη, πιθανόν να σας φέρει μικρές καθυστερήσεις. Από τις 09/03 και ύστερα όλα θα ομαλοποιηθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Προσοχή σήμερα και αύριο στα εγωιστικά συναισθήματα, το πείσμα και την επιθετική διάθεση. Δεν ευνοούνται ζητήματα καρδιάς υπό τέτοιες συνθήκες. Έχετε πιεστεί πολύ από λάθος συμπεριφορές των γύρω σας… με αποτέλεσμα να δράτε έτσι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε στο μάτι του κυκλώνα παλιών υποθέσεων. Θα σας ζητήσουν απαντήσεις και ίσως και ευκαιρίες για επανασύνδεση. Μην κάνετε ωστόσο τίποτα πριν την νέα σελήνη του Μαρτίου -09-. Όλα θα φαίνονται υπερβολικά και διαφορετικά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχει η τάση, με την Σελήνη στον ζωδιακό σας οίκο, να βλέπετε τα πράματα πιο περίπλοκα και μακρινά από ότι πραγματικά είναι. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε τις ευχάριστες αλλαγές να σας πλησιάζουν και να σας αλλάζουν την διάθεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Εστιάστε στα καλά του χαρακτήρα σας. Θέστε επί τάπητος τα ζητήματα των σχέσεων ώστε αυτά να διαρκέσουν στην πορεία του χρόνου και με ποιότητα. Οι μέρες με τον αστρολογικό θόλο να σας υποστηρίζει είναι κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.