ερωτοσκοπιο 7/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 07/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

σελήνη σε χάση 27 ημερών

ωροσκοπιο – Κριός: Το φαινόμενο της νέα Σελήνης – Ηλιακής Έκλειψης, ενισχύει πάρα πολύ το ένστικτό σας και θα σας βάζει σε μια λογική του να ψάξετε βαθύτερα μέσα στη σχέση σας… για ισορροπίες. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να βρουν πρώτα τι θέλουν και μετά να το κυνηγήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι απόψεις των τρίτων θα σας στεναχωρήσουν πολύ. Πολλές οι σκέψεις που θα σας αποκαλυφτούν ξαφνικά. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα σκεφτούν να προχωρήσουν σε οριστικό χωρισμό. Οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα σας ταλαιπωρήσουν αυτές τις 2-3 μέρες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Μια εβδομάδα που θα τα περιλαμβάνει όλα. Καυγάδες, εντάσεις, επανασυνδέσεις ακόμα και χωρισμό. Θα χρειαστεί μέσα στη σχέση σας να ξεχωρίσετε τα εμπόδια από τις ευκαιρίες, και να εντάξετε τον συναισθηματικό διάλογο. Η μόνιμη όμως καλή σας διάθεση, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των ισορροπιών.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η γοητεία σας έχει ήδη αρχίσει και επιδρά πάνω στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει… ίσως εδώ και καιρό. Εδραιώνετε καλύτερα τη θέση σας εσείς οι δεσμευμένοι, στη ζωή του ανθρώπου που μοιράζεστε την ερωτική σας καθημερινότητα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Αφήστε πίσω σας το στοιχειωμένο παρελθόν και τολμήστε να μιλήσετε ειλικρινά και να προσεγγίσετε το άτομο που σας γοητεύει. Όσοι Βασιλιάδες είναι σε σχέση, θα δουν ένα καλύτερο και πιο εξωστρεφές πρόσωπο από τον σύντροφό τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην τα ‘δώσετε’ όλα ακόμα, σε έναν μεγάλο έρωτα. Ακόμα έχετε πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να ισορροπήσει πρωτίστως.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε στο επίκεντρο του πλανητικού συστήματος. Πείτε το και θα γίνει! Η Αφροδίτη, ο Κυβερνήτης πλανήτης σας, μπαίνει στον ζωδιακό σας οίκο και σας φωτίζει. Άπειρες οι προτάσεις γάμου και επανασυνδέσεων που θα κατακλύσουν τις τάξεις των Ζυγών.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Εστιάστε στα βασικά προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, και μην κολλάτε τόσο στο τι έγινε στο παρελθόν. Απλά καθυστερείτε τη ζωή σας με τέτοιες σκέψεις. Για τους ελεύθερους Σκορπιούς, πολλές οι νέες γνωριμίες καθ’ οδόν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Επιτρέψτε στο νεοεισερχόμενο άτομο που σας ενδιαφέρει, να κινηθεί με τον τρόπο που μπορεί και ξέρει. Για τους δεσμευμένους Τοξότες, οι μέρες θα καλυτερέψουν από τις 12/03 και ύστερα, όπου και θα δείτε προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών από την πλευρά του συντρόφου σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών, καθώς τα αστρολογικά του μήνα σας δίνουν την εύνοια και την ώθηση για να κατακτήσετε τους στόχου σας. Για τους Αιγόκερους που θα ταξιδέψουν, αναμένονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σαφώς και μπορείτε να συνδυάζετε την επαγγελματική σας με την προσωπική σας ζωή, και να έχετε και την απόλυτη ισορροπία. Άλλωστε είσαστε το ζώδιο που έχει κατεξοχήν την περισσότερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όλους τους τομείς. Αυτό απόψε θα σας βοηθήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς: Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά και ώριμα τι θέλετε από τη σχέση που τώρα διατηρείτε. Αν τελικά δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμένατε ή δεν είναι αυτό που περιμένατε, καλύτερα ενημερώστε και απομακρυνθείτε άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.