ερωτοσκοπιο 7/05 Σάββατο ωροσκοπιο

apostasi-sti-sxesi

ερωτοσκοπιο 07/05 ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 01 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Είστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι για να δείτε τις αντιδράσεις από τον άνθρωπο σας… μετά από τις τελευταίες εντάσεις που υπήρξαν στο μεταξύ σας. Ο Άρης από τον Τοξότη, σας έχει δώσει την δυναμική και τον λόγο να διεκδικείστε απόψε τις απαντήσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ενισχυμένο το κοινωνικό – φιλικό σας προφίλ αυτές τις ημέρες, και με μια Αφροδίτη να σας χαμογελά πάνω σας, και όλα γίνονται πιθανά. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχο, θα κάνει και αυτό την δική του κίνηση… άμεσα. Υπομονή λίγο ακόμη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αν δεν μιλήσετε στο συντροφικό σας έτερο, δεν υπάρχει περίπτωση τα ψυχολογικά σας κατάλοιπα – απωθημένα να λυθούν. Οι απίστευτες ευαισθησίες που έχετε ,δεν γίνονται κατανοητές αν πρώτα δεν τις αναφέρετε στον άνθρωπο σας. Τολμήστε!
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε κοντά στο να πετύχετε τον στόχο σας. Αν αυτός είναι να ξεκλειδώσετε την καρδιά και το μυαλό . … του ατόμου που σας έχει γοητεύσει εδώ και μέρες – εβδομάδες, τότε τα αστέρια είναι με το μέρος σας και αυτά. Για τους δεσμευμένους … λόγια αγάπης από τον σύντροφο σας… θα σας απογειώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Όλο το επόμενο 48ωρο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί στα λόγια και στις κινήσεις σας. Οι αστρολογικές όψεις που σας φωτίζουν, τυχόν να μεγιστοποιούν λάθη και παραλείψεις μέσα σε ερωτικές σχέσεις…που αναζητούν τον ποιοτικό δρόμο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε δύο πλανήτες που σας δίνουν απίστευτη ενέργεια και πρακτική βοήθεια στο να προχωρήσετε μέσα στο ερχόμενο διάστημα, ακόμα και σε χωρισμό. Αν έτσι πρέπει να γίνει προκειμένου εσείς να επανέλθετε…τότε αφήστε τους ρομαντισμούς διάλογους και σώστε τον εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Από τις βραδινές ώρες και μετά.. θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής τουλάχιστον μιας ιδιαίτερης προσωπικότητας, από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που εδώ και καιρό σας έχει τραβήξει το ‘σεξουαλικό’ ενδιαφέρον. Αν είστε σε δέσμευση… καλύτερα ξεχάστε το.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η ψυχολογία σας είναι σαν το ασανσέρ. Συνήθως όμως με φορά προς τα κάτω… καθώς η τωρινή ερωτική σας ζωή δεν είναι αυτή που σας αντιπροσωπεύσει. Η μέρα είναι ιδανική για διάλογο, και επίλυση των παρεξηγήσεων…που έχουν γιγαντωθεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δραστήρια ημέρα σήμερα και με πολύ κόσμο να ασχολείται με εσάς. Μέσα σε όλους αυτούς, και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που θα σας ξαφνιάσει. Μην ζορίζετε το ταίρι σας οι δεσμευμένοι… για να πάρει αποφάσεις άμεσα για το απώτερο μέλλον σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η διάθεση σας θα βελτιωθεί αρκετά έως πολύ, καθώς θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας, ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες. … για το καλό και των δύο σας. Αξίζει τουλάχιστον ένα καλό λόγο από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι πιθανότητες να συναντήσετε πολύ κόσμο, σήμερα και ιδίως τις βραδινές ώρες και μέσα σε αυτούς, και μια παλιά σας υπόθεση…. είναι πολλές. Το σύμπαν αυτές τις ημέρες του Ταύρου και μέχρι το τέλος του, είναι απλόχερο με τα ζώδια του αέρα…και περισσότερο με εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, πιστέψτε τα μισά από αυτά που βλέπετε και ακούτε. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη σας δίνουν λάθος εντυπώσεις, που δεν πρέπει να σας παρασύρουν. Μην δώσετε επίσης, σημασία σε καυγάδες για μικροπράματα, μέσα στην αισθηματική σχέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.