ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 ιχθεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 ιχθεις

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος ιχθεις

ζωδια ιχθεις ΑΓΑΠΗ

Ο Δίας και ο Κρόνος μαζί προμηνύουν μια πολύ δύσκολη συναισθηματική εποχή για εσάς. Όσοι λοιπόν βρίσκεστε σε σχέση να ξέρετε ότι έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε και να λύσετε επίσης.

zodia-taro-45

Υπάρχουν αποφάσεις σημαντικές που δεν γίνεται άλλο να αναβάλετε. Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις που δεν βγάζουν πουθενά ίσως φτάσετε ακόμα και στο διαζύγιο. Χωρισμός προβλέπεται ακόμα και για σχέσεις που δημιουργήθηκαν πριν λίγους μήνες.

 

Ο Κρόνος σας διατάζει να απαλλαγείτε από ότι είναι μη βιώσιμο στη ζωή σας και μια τέτοια σχέση είναι μη βιώσιμη τελικά. Όταν βγείτε από την σχέση σας μη προσπαθήσετε να ξανά φτιάξετε την ερωτική σας ζωή μιας και τα άστρα είναι αντίθετα. Καλύτερα να κάνετε υπομονή μέχρι να τελείωσει ο σχηματισμός τετραγώνου του Κρόνου με το ζώδιο σας. Μετά από αυτό , τα πάντα θα ανθίσουν στον έρωτα και την αγάπη που θα εισβάλει δυναμικά και σωστά στη ζωή σας ξανά.

 

ζωδια ιχθεις ΚΑΡΙΕΡΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και πάλι ο σχηματισμός τετραγώνου του Κρόνου στο ζώδιο σας και του Δία στην Παρθένο δεν βοηθά στην αλλαγή της θέσης εργασίας σας , για αυτό κοιτάξτε να μην κάνετε καμία κίνηση για αναζήτηση νέας θέσης δουλειάς και να μην αφήσετε με τίποτα την εργασία που έχετε. Μπορεί να εργάζεστε σκληρά και να μην ανταμείβεστε ανάλογα αυτό το διάστημα ούτε να σας εκτιμούν όπως θα έπρεπε , όμως αν εγκαταλείψετε την δουλειά σας θα βρεθείτε άνεργοι και στα όρια της φτώχειας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

 

Επίσης αν ακούσετε την συμβουλή μου και παραμείνετε στην εργασία σας μη προβείτε καθόλου αυτό το διάστημα σε αγορές όπως για παράδειγμα να νοικιάσετε ή αγοράσετε νέα κατοικία ή νέο αμάξι. Τα οικονομικά σας θα είναι τρομερά στριμωγμένα και ίσα που θα τα βγάζετε πέρα.

Και πάλι όμως μόλις ο σχηματισμός αυτός εξαφανιστεί από τον ουρανό τα πάντα θα ανθίσουν και νέες προοπτικές καθώς και σημαντικά πρόσωπα θα βρεθούν στο δρόμο σας και θα σας αναδείξουν καθώς η οικονομική σας κατάσταση θα καλυτερέψει υπερβολικά. Υπομονή και σε αυτόν τον τομέα τελικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia

 

 

ζωδια ιχθεις ΤΥΧΗ

Τέλος ούτε ο τομέας της τύχης σας θα είναι ευνοϊκός Δυστυχώς αυτή την περίοδο είστε το πιο άτυχο από όλα τα ζώδια. οπότε να αναμένετε προβλήματα καθυστερήσεις, προβλήματα και μπερδέματα που αφορούν προσωπικά δάνεια και πληρωμές όπως επίσης και άσχημα νέα από το σόι και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Συνήθως δεν πιστεύω στην κακοτυχία αλλά στην δικιά σας περίπτωση για ακόμα μια φορά θα προτείνω να υπομείνετε και να περιμένετε τη στιγμή που ο αρνητικός ουράνιος αυτός σχηματισμός πάψει να είναι υπαρκτός και ο βίος σας θα ανακάμψει ξανά.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-agnh