ζωδια Άρης στον Αιγόκερω Μια Νεα Αρχη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζωδια Ο Άρης στον Αιγόκερω, εως 9 Νοεμβρίου, 2016

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του σώματος, ο Θεός – Πολεμιστής των άστρων. Για σχεδόν εννέα μήνες γλιστρούσε μπρος και πίσω μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω υπάρχει μια ισχυρή παρόρμηση να αισθανόμαστε παραγωγικοί ανά πάσα στιγμή. Οι ενέργειες λαμβάνονται πολύ σοβαρά. Είμαστε τώρα λιγότερο διατεθειμένοι να πειραματιστούμε με την περιπέτεια, αντ’ αυτού μένουμε εντός καθορισμένων ορίων. Αλλά πρώτα πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ.

 

Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι, ληθαργικοί. Μια ορισμένη ακαμψία σέρνεται και κλέβει την ευελιξία από τις αρθρώσεις της ψυχής. Η μεγαλύτερη μας πρόκληση μπορεί να είναι απλά να ξεπεράσουμε αυτή την αδράνεια.

zodia-taro-45

Είμαστε λογικοί, επινοητικοί και αντικειμενικοί με τον Άρη στον Αιγόκερω. Αυτό είναι το Σύμπαν που μας ζητά να υποταχθούμε. Είναι συχνά δελεαστικό να πέσουμε σε λειτουργία εργασιομανίας / στρες.

zwdia-66

Φαντάζομαι  μια λειτουργική κυβέρνηση, ένα οικογενειακό αγρόκτημα, έναν αυστηρό παππού, ένα τεράστιο εργατικό δυναμικό. Προσέξτε τις ασυνήθιστα θερμές διαμάχες για την εξουσία, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας ή με εξέχουσες ανδρικές μορφές στη ζωή σας. Ή ίσως οι διαμάχες δεν είναι η σωστή λέξη, όχι ακόμα – τώρα το έδαφος στρώνεται, οι σπόροι των πιθανοτήτων πέφτουν αργά, σχεδόν μη ανιχνεύσιμοι στο έδαφος.

Εάν αυτή η κρύα βάση δεν είναι η σωστή, μπορεί να μην το συνειδητοποιήσουμε μέχρι ο Άρης να έχει ήδη μπει στον Υδροχόο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα – ο Υδροχόος είναι περισσότερο από ικανός να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε. Συμβουλεύω παρόλα αυτά να δείξετε προσοχή. Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω σας στο χώρο εργασίας σας. Σκεφτείτε τον Νοέμβριο του 2014 όταν ο Άρης διήλθε τελευταία από τον Αιγόκερω, για να βρείτε στοιχεία για το τι ισχύει σε αυτόν τον κύκλο.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτή η διέλευση διευκολύνει την υγιή, ανοιχτή αλληλεπίδραση με την αρσενική ενέργεια. Μπορούμε να κλίνουμε προς τους αρρενωπούς συντρόφους, να πιάσουμε την αθλητική ενέργεια ή να πάμε χοροπηδώντας στα βουνά.

Μπορεί επίσης να αλληλεπιδράτε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειας σας και να έχετε συζητήσεις για τους προγόνους σας, για τα από κοινού οικονομικά ή για οτιδήποτε άλλο που είναι κοινό ανάμεσά σας.

Όλα όσα φυτεύονται τώρα θα κορυφωθούν μεταξύ του τέλους του Ιανουαρίου και των αρχών του Μαρτίου του 2017, αν και ενθαρρύνεστε να κάνετε την αλλαγή σε οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι παρατηρητής, στωικός και ατάραχος, αλλά κοιτάζει τα συστήματα και την τάξη, όχι μέσα στην καρδιά. Δεν θα κάνει αλλαγή, εκτός εάν πιαστεί σε ένα περιβάλλον τόσο αναποτελεσματικό που το θεωρεί ανάξιο, καταδικασμένο να αποτύχει. Ωστόσο, οι παράγοντες που οδηγούν στην αποτυχία μπορεί να ξεφύγουν από το ραντάρ της θαλάσσιας κατσίκας αν είναι ύπουλες, παραμονεύουν στο ψέμα, αποτελέσματα του Σκορπιού. Ή ίσως είναι απλά τεμπέλης και αφήνει την αγγαρεία της δράσης στους πιο νευρικούς αδελφούς του, τον Υδροχόο και τον Κριό.

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης, βαρύς και ανθεκτικός. Οι σπόροι που φυτεύονται μπορεί να συνθλιβούν και να τεμαχιστούν μέσα σε λίγους μήνες, αλλά θα δούμε. Προς το παρόν θυμηθείτε ότι παρά το γήινο διάλειμμα, οι σπόροι είναι καλύτερο να αποθηκευτούν για την άνοιξη. Οι νέες προσπάθειες αφθονούν, αλλά είναι αντιπροσωπευτικές της υψηλότερης προοπτικής μας;

zwdia-taro-astra

Ο Αιγόκερως λέει: Χρησιμοποιώ. Καμία αρνητική συνδήλωση εδώ – η χρησιμότητα έρχεται μέσα από το σώμα στη δουλειά, στην αναρρίχηση και την εφίδρωση, το ξεφύσημα στη σκοτεινή ψύχρα. Προτείνω να τρώτε ελαφριά γεύματα, να πηγαίνετε νωρίς για ύπνο και να γυμνάζεστε μόλις ξυπνάτε.

Δεν θα πρέπει να παλέψουμε τους αργούς ρυθμούς του Αιγόκερω περισσότερο από ότι χρειάζεται, γιατί υπάρχει λόγος που υπάρχει. Μην ανησυχείτε για την αναμόρφωση της κατάστασης σας ακόμα. Στον ελεύθερο χρόνο σας ξαπλώστε με ένα καλό βιβλίο και βυθιστείτε βαθιά μέσα στα οστά σας. Θα συναντηθούμε και πάλι σε λίγες εβδομάδες για να συζητήσουμε τον Υδροχόο και τι σημαίνει να απελευθερώνεσαι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις