ζωδια Αιγοκερως Μάιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

 

Είναι μια εποχή που μπορεί να νιώθετε πολύ συγχυσμένοι και θα είναι αδύνατο να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας, καθώς θα σας στέλνει μπερδεμένα μηνύματα. Καλύτερα να μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις ή να ξεκινήσετε καμία σημαντική συζήτηση, γιατί δεν είστε τόσο συγχρονισμένοι αυτή τη στιγμή –νιώθετε εκτός ισορροπίας, σαν να είστε ραδιοφωνικός σταθμός με κακό σήμα.

 

 

Η συμβουλή είναι πίσω στα βασικά – παραμείνετε στα δοκιμασμένα προς το παρόν και επικεντρωθείτε στα πιο απαραίτητα. Κρατήστε τα πράγματα και τα πλάνα σας απλά, καθώς όσο πιο πολύ περιπλέκετε τα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να πάνε στραβά.
Στον τομέα της υγείας, φροντίστε το στέρνο σας, όπως επίσης και τα αυτιά, τη μύτη, τον λαιμό καθώς αρρώστιες του αναπνευστικού μπορούν να σας βλάψουν αυτή τη στιγμή – τρώτε πολλά κρεμμύδια, σκόρδο, πράσο και πορτοκάλια και αν νιώθετε πως αρρωσταίνετε, ξεκουραστείτε απευθείας.

zwdia-zvdia-taro-00
Μπορεί να έχετε λιγότερη ενέργεια τον Μάιο του 2016, για αυτό μην σχεδιάσετε οτιδήποτε πολύ απαιτητικό ή σωματικά επίπονο, εξοικονομήστε την ενέργεια σας από όπου μπορείτε και απλά πείτε Όχι σε έξτρα ώρες ή πολλές υπερωρίες στο γραφείο. Αυτή είναι μια περίοδος, που ανεξάρτητα με το πόση προσπάθεια κάνετε, τα αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα δεν είναι εγγυημένα, οπότε να ξέρετε πότε να τα παρατάτε και να το αφήνετε για μια άλλη μέρα.
Η ζωή δεν είναι γραμμική, μοιάζει περισσότερο με φίδια και σκάλες και κάποιες φορές αν πιέσετε πολύ σκληρά προς μία κατεύθυνση, συσσωρεύεται αντίσταση – τον Μάιο τραβήξτε το πόδι σας από το γκάζι και αποβάλετε την πίεση από πάνω σας. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που σας δίνουν πίσω, πχ ιππασία, βόλτα με το σκύλο σας, πιάνο, γκολφ, κλπ.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Περιμένετε την καθημερινότητα σας να αλλάζει από απρόβλεπτες εμπλοκές και εμπόδια. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι ενδεικτικά του ότι στην πραγματικότητα κάτι μεγαλύτερο συμβαίνει, οπότε μην τα αγνοείτε, διερευνήστε τα και χρησιμοποιήστε τα ως ευκαιρία να εξομαλύνετε τα μεγαλύτερα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έρχονται.
Δεν είναι ο ιδανικός μήνας να θέσετε μεγάλα σχέδια σε δράση, καθώς τα εν εξελίξει έργα σας θα σας δώσουν αρκετή δουλειά.

zwdia

Αν, παρόλα αυτά, έχετε μόλις ξεκινήσει κάτι νέο, θα υπάρξουν προβλήματα στην αρχή, ανεξάρτητα με το πόσο καλά έχετε προετοιμαστεί και αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει. Καλύτερα να σας δώσει κίνητρο για να έρθετε πιο κοντά στην τελειότητα και να αποκτήσετε καλύτερο συντονισμό.
Στα οικονομικά θέματα και επίσης αν δουλεύετε σε τομείς όπως η κατασκευή, η αρχιτεκτονική, η τοπογραφία, την κατασκευή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών κλπ, μην ψάχνετε σύντομους δρόμους και να είστε υπομονετικοί, τα πράγματα δεν μπορούν να βιαστούν αυτή τη στιγμή.

Οι συνάδελφοι σας μπορεί να είναι κάπως αναξιόπιστοι και ίσως ακόμα και εκνευριστικοί αυτό το μήνα – θέματα στην προσωπική τους ζωή μπορεί να ρίχνουν τις επιδόσεις τους και μπορεί εσείς να πρέπει να μαζέψετε τα κομμάτια.
Μπορεί να σας είναι εύκολο να ξεχάσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τα σχέδια σας λόγω των αναταραχών του έτους, αλλά κρατείστε το βλέμμα σας στο βραβείο και παραμείνετε ήρεμοι.