ζωδια Αιγοκερως Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

 

Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ο μήνας κλειδί για τις αλλαγές και τα θέματα που μιλήσαμε στο θέμα του μήνα. Απρόσμενα γεγονότα θα δοκιμάσουν τη δέσμευσή σας στη διαδρομή που έχετε επιλέξει, καθώς και θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάρετε την ώθηση για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται.

Όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη μοίρα και το πεπρωμένο – πιστεύω στην επιλογή και όχι στην τύχη. Είμαστε κατά κύριο λόγο κύριοι της μοίρας μας, και όμως μερικές φορές η μοίρα έχει παρέμβει για να μας δώσει την ώθηση που μπορεί να χρειάζεται, και εσείς θα πρέπει να δείτε τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου μέσα στο εν λόγω πλαίσιο.

 

Μετακομίσεις, ανακαινίσεις σπιτιών ή η ζωή μακριά από το σπίτι, είναι πιθανά τον Σεπτέμβριο του 2016. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που πολλοί Αιγόκεροι μπορεί να πετάξουν μακριά από τη φωλιά, αφήνοντας το σπίτι τους και ενοικιάζοντας ή αγοράζοντας το δικό τους για πρώτη φορά. Μέσα στο θέμα αυτό, οι Αιγόκεροι μπορεί να αφήσουν την πατρίδα τους ή την πόλη τους προκειμένου να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες, για να κερδίσουν τα προς το ζην και να φτιάξουν ένα μέλλον σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι τους.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Αιγόκεροι μπορεί να αισθάνονται ότι πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα από την οικογένειά τους, προκειμένου να διαμορφώσουν τη δική τους ταυτότητα. Να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο, σαν ξεχωριστοί άνθρωποι από αυτό που έχουν ανατραφεί να σκέφτονται και να πιστεύουν. Αυτό όλο έχει να κάνει μόνο με εσάς, με το μέλλον σας και την ταυτότητά σας και με το να κάνετε ότι κάνει τη ζωή σας να αξίζει. Θα αντισταθείτε σε οποιοδήποτε δόγμα συνδέεται με την οικογένεια ή τον πολιτισμό σας, και θα ξεφύγετε από τα παλιά και τις περιοριστικές νοοτροπίες ή μακριά από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να σας ελέγχουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Νομικά ζητήματα σε σχέση με το προσωπικό μπορεί να προκύψουν τον Σεπτέμβριο του 2016. Αυτά θα πρέπει να επιλυθούν, αλλά μπορεί να σημαίνει πως συμβάσεις θα πρέπει να ξαναγραφτούν, και οι μισθοί του προσωπικού σας και οι λογαριασμοί μπορεί να ανέβουν. Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση, η ικανότητά σας να την επεκτείνετε με την πρόσληψη προσωπικού πλήρους απασχόλησης, μπορεί να παρεμποδιστεί από νέους νόμους.

Μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε προσωρινό ή μερικής απασχόλησης προσωπικό, και να δυσκολευτείτε να βρείτε εξειδικευμένα άτομα. Η νομοθεσία για την ασφάλεια της υγείας, είναι πολύ σημαντικό να κατανοηθεί και να επικυρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ συναρπαστικός μήνας για όσους κάνουν μελέτες, αλλά είναι επίσης και πολύ κοπιαστικός. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας εξαντλημένο λόγω προθεσμιών, νέας ρουτίνας για τη δημιουργία νέων κανόνων που θα πρέπει να μάθετε, και νέους ανθρώπους που θα πρέπει να συνεργαστείτε.

Αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε, και θα προσαρμοστείτε σύντομα στις νέες περιστάσεις. Αισθάνεστε αγχωμένοι, καθώς ως ιδιοσυγκρασία οι Αιγόκεροι αρέσκεστε να είστε οργανωμένοι και στην κορυφή των πραγμάτων. Αν είστε στο πανεπιστήμιο, θα γίνετε γρήγορα πιο ενεργοί στη φοιτητική ζωή σας.


Αν εργάζεστε για μια μεγάλη εταιρεία, οι συνεχιζόμενες αλλαγές θα εξακολουθήσουν να σας επηρεάζουν. Και ενώ υπάρχουν ορισμένες συναρπαστικές επιλογές στο μέλλον, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόσθετη εργασία, μια απότομη καμπύλη μάθησης και επιπλέον ευθύνη. Τυχόν ευκαιρίες – είτε για ταξίδια για εργασία ή για να αναλάβετε ένα νέο ρόλο – μπορεί να έρθουν με περισσότερο άγχος και με μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από αυτό που είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Αλλά αν και δεν θα είναι όσο συναρπαστικές φανταζόσασταν, θα εξακολουθήσουν να αξίζουν την προσπάθειά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia