ζωδια Αναδρομος Αρης – Ακραιες Καταστασεις 27/05

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια Ο Άρης Ανάδρομος στον Σκορπιό – 27 Μαΐου με 29 Ιουνίου

Μία φορά κάθε δύο χρόνια, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος για περίπου τρεις μήνες. Οι πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση, στην πραγματικότητα δεν γυρίζουν προς τα πίσω – είναι απλώς μια οπτική ψευδαίσθηση, έτσι όπως φαίνεται από τη Γη.

Η ανάδρομη κίνηση συμβαίνει όταν Γη περνά πιο αργά από κινούμενους πλανήτες στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως μία «ανάδρομη» λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

Ο ανάδρομος Άρης ξεκίνησε στον Τοξότη πριν από ένα μήνα και τώρα περνάει πίσω στο Σκορπιό. Πρώτα λίγα λόγια για την ορθή πορεία του: ο Άρης στον Τοξότη είναι ένας αετός που πετάει ψηλά. Όταν είναι ανάδρομος, θα γνωρισει το βάθος. Ο Τοξότης προωθεί τη φυσική ενέργεια και την επιθυμία για μάθηση.

zodia-taro-45

Το απώτερο μάθημα του Τοξότη είναι η αλήθεια. Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη είχε να κάνει με την λήψη ευθύνης και την πειθαρχία. Και όμως, στον πυρήνα του, ο κένταυρος απορρίπτει την προβλεψιμότητα και τη ρουτίνα! Ο Τοξότης είναι αυστηρά επεκτατικός. Παρά το γεγονός ότι σε μια κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης, χάρη σε αυτή την πολεμική έμφαση στην αυθεντικότητα, έχουμε αναγκαστεί να προχωρήσουμε με προσοχή. Αυτό είναι καλό πράγμα λαμβάνοντας υπόψη μας όλους τους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση τον τελευταίο καιρό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Άρης ήταν στον Σκορπιό για τους δύο πρώτους μήνες του 2016, οπότε έχουμε πάρει ήδη μια γεύση του τι πρόκειται να έρθει. Θα πιαστούμε στα ξόρκια του Σκορπιού για μια τελευταία φορά ακόμα πριν από το φθινόπωρο!

Ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό συνοψίζεται σε ψυχολογική δουλειά. Αν και μπορούμε να περιμένουμε κάποια πνευματική εξάντληση, αυτή η διέλευση θα μας αφήσει ένα αίσθημα επαναφόρτισης μέχρι το τέλος.

Κανονικά ο Άρης δεν τολμά να εξερευνήσει τα έγκατα του εσωτερικού ωκεανού, αλλά κάθε τόσο βουτάει κάτω σε πλήρη μάχη. Προετοιμαστείτε για μια ακόμη καθαρτική διέλευση. Ήρθε η ώρα να (επανα-) αντιμετωπίσετε, αυτά που είχαν κατασταλεί. Οι ακτίνες του Άρη στον Σκορπιό ακτινοβολούν τα πιο άγρια, δύσβατα σπήλαια του Εαυτού.

zwdia-fotia

Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι η συναισθηματική και η πνευματική κάθαρση, μέσω των σωματικών καναλιών. Σε αντίθεση με άλλες πλανητικές ανάδρομες πορείες, οι διελεύσεις του Άρη είναι ενεργές από τη φύση. Έτσι θα συνεχίσουμε να τελειοποιούμε τα μαθήματά μας με την κίνηση και την αναρρίχηση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσουμε και συναισθηματικά / πνευματικά εμπόδια.

Στην πραγματικότητα το σώμα παρέχει τα πιο ισχυρά μέσα για να κλειδώσουμε την ψυχή. Αλλά μην φοβάστε, ο πόνος που αισθάνεστε είναι ευθέως ανάλογος με το μεγαλείο της λύσης. Ο μετασχηματισμός είναι ταχύς και πλήρης σε αυτήν την σφαίρα. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να είναι μια εποχή σύγχυσης.

Ακόμα και αργότερα, μπορεί να αναρωτηθείτε, τι κάνουμε τώρα; Συχνά μιλάω για τη σημασία της διαίσθησης και της αλλαγής των «σχεδίων». Αυτός ο κύκλος δεν είναι διαφορετικός. Θα λάβετε ένα σμήνος ιδεών, όλων ταυτόχρονα. Όταν η ανάδρομη περίοδος πλησιάσει στο τέλος της, να συνεχίσετε να παρατηρείτε τον Εαυτό σας. Περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε βολεμένοι εσωτερικά, πριν αποφασίσετε σχετικά με μια κατεύθυνση.

zwdia-agnh

Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη έσφιγγε τα πόδια μας, μας έκανε να διψάμε για ελευθερία, να νιώθουμε κλειστοί, ανήσυχοι. Ο Άρης στον Σκορπιό εκδηλώνετε στην περιοχή του ιερού οστού ή στα σεξουαλικά μας όργανα. Προστατέψτε τον εαυτό σας ανάλογα, για να μην αποκτήσετε προβλήματα σε αυτές τις περιοχές.

Γενικότερα, διαταραχές που πλανούνται στο σώμα, βγαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια. Οτιδήποτε δεν είχε επουλωθεί σωστά, θα εμφανιστεί τόσο ξεκάθαρα, που θα αναγκαστείτε να το φροντίσετε μια και για πάντα, ίσως και πιο σημαντικά, τα προβλήματα που είναι μη φυσικής προέλευσης. Σκέφτομαι το σώμα ως τον τελευταίο σταθμό, οι διαταραχές στο εξωτερικό, ακόμα και οι πιο ανεπαίσθητες, είναι το φιλτράρισμα μιας εσωτερικής απελπισμένης κραυγής για προσοχή και αγάπη.

 

Ο Άρης κυβερνά το μυϊκό σύστημα και τη ροή του αίματος, οπότε κάθε διέλευση του πολεμιστή ρίχνει φως σε μια νέα περιοχή του σώματος και τώρα κοιτάμε το Muladhara, το ριζικό τσάκρα. Θα σκεφτόμαστε περισσότερο τη σεξουαλικότητα, την προσωπική αντίληψη του σώματός μας και πώς / και με ποιούς το μοιραζόμαστε.

Και / ή σκεφτόμαστε το πώς γίνετε το σώμα μας αντιληπτό και την σεξουαλικότητα που είναι εμποτισμένη στην πράξη της όρασης. Το μυαλό μπορεί να στραφεί προς τον διαχωρισμό της γυναικείας / αρσενικής προοπτικής και την πολιτική του σώματος στο χώρο. Πάνω σε αυτό το θέμα, μπορεί να προκύψει κάποια μοχθηρότητα όταν διαμαρτυρόμαστε, με σάρκα και με λόγια και με σκέψεις, για να διεκδικήσουμε την υπόληψη μας, να κρατήσουμε το έδαφος μας ή να τα καταστρέψουμε όλα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό είναι ένα περίεργο πλάσμα, αλλά όχι διερευνητικό προς τα έξω, οπότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια ή σε ακούσια εσωστρέφεια όταν ταξιδεύουν, για παράδειγμα. Ως αποτέλεσμα μπορεί να νιώθετε πιο ανιαροί απ’ ότι συνήθως.

Η συμβουλή μου είναι, δεν έχουν σημασία οι περιστάσεις, περάστε αρκετό χρόνο μόνοι και σε πολύ σιωπή. Μην αναγκάσετε τον εαυτό σας να είναι κοινωνικός, είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθετε πως θέλετε να κρυφτείτε.

Ο ρυθμός της ζωής θα επιβραδύνει στιγμιαία, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται σε στασιμότητα. Παρακολουθήστε τον Άρη να παιρνει το λείο μαύρο δόρυ του Σκορπιού στον σκοτεινό υποσυνείδητο κάτω κόσμο. Είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να αντιμετωπίσουμε ότι και αν βρούμε εκεί κάτω. Η ψυχή μας αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία του τι βρίσκεται μπροστά μας και στέκεται ψηλά. Τον τραβάνε τα προβλήματα και θέλει να αισθάνεται τα πάντα ταυτόχρονα, ο Σκορπιός βλέπει την αναταραχή ως μια ευκαιρία για αναγέννηση. Ο ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό προτιμά τα άκρα από το τίποτα απολύτως.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia