ζωδια Απριλιος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τον Αιγόκερω, προβλέπουν ότι μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε μια απευθείας σύνδεση με κάποιου είδους κέντρο τεράστιας δημιουργικής ενέργειας την 1η. Και έχετε! Έτσι αδράξτε τη στιγμή και ξεκινήστε τη δημιουργία. Είτε πρόκειται για κάτι τόσο απλό όσο ένα πραγματικά καλό δείπνο ή κάτι τόσο σύνθετο όσο να γράψετε μια λιμπρέτο όπερα, ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό που θέλετε. Θα είναι πανέμορφο!

Το Ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Αιγόκερους, προβλέπει επίσης ότι ο έρωτας είναι στα σκαριά στις 5 και 6, οπότε φορέστε το αγαπημένο σας πουλόβερ και (ακόμη πιο σημαντικό) το αγαπημένο σας χαμόγελο. Δημιουργείτε κύματα! Λίγα νέα θέματα θα προκύψουν στις 10 και 11. Είτε είναι εργασίας ή σχετίζονται με τις σχέσεις σας, θα παρουσιάσουν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Ανταποκριθείτε σε αυτή και θα βρείτε την εμπειρία πολύ ικανοποιητική!

 

Αιγόκεροι, συγκεντρωθείτε πολύ στις 16 και 17. Είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχετε. Ό,τι έχει πραγματικά σημασία, πάει καλά στις 22 και 23. Οπότε επωφεληθείτε από αυτό! Αυτή η δημιουργική έξαρση επιστρέφει στις 27 και 28. Οπότε κάντε, κάντε, κάντε. Τερματίστε το μήνα στις 30, τσεκάροντας τον εαυτό σας. Νιώθετε μια αίσθηση ασφάλειας; Μια αίσθηση αστάθειας; Είστε άνετα; Άβολα; Αποφασίστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ηρεμία σας. Τότε κάντε το!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Αιγόκεροι, είστε το πρόσωπο που απευθύνεται κάποιος όταν θέλει να βρει φανταστικές, πρωτότυπες ιδέες την 1η. Έτσι μην εκπλαγείτε αν όλοι στο γραφείο έρχονται σε εσάς για απαντήσεις. Τις έχετε. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα θετικά που σας αξίζουν όταν σώζετε την κατάσταση, όμως. Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Αιγόκερους, δείχνουν ότι αισθάνεστε αρκετά καλά με όλα τα καλά νέα στη δουλειά και την άριστη αποφασιστικότητα που έχετε επιδείξει στο γυμναστήριο την 5η και 6η. Οπότε, μην εκπλαγείτε αν σας ζητήσουν να βγείτε για καφέ!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Χειρίζεστε ένα εμπόδιο σαν επαγγελματίας δρομέας, στις 10 και πάλι στις 11. Κάντε υπόκλιση! Όλοι ξέρουν ότι η συγκέντρωση είναι το μυστικό σε λίγο πολύ όλα τα είδη της επιτυχίας. Αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε πόσο μπορεί να σας βοηθήσει ο διαλογισμός και οι ασκήσεις αναπνοής να επικεντρωθείτε στις 16 και 17.

Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα καλά νέα που παίρνετε στη δουλειά στις 22 και 23. Αυτά θα μπορούσαν πραγματικά να το κάνουν ευκολότερο για εσάς να κάνετε πολλά πράγματα που ελπίζατε να πετύχετε!
Η «Δημιουργική Επίλυση προβλημάτων» θα μπορούσε να είναι το επίθετό σας στις 27 και 28. Και το λατρεύουν στη δουλειά. Πώς αισθάνεστε για την καριέρα σας στις 30; Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε. Στη συνέχεια, βελτιστοποιείστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις