ζωδια Απριλιος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή να αξίζει: το χαμόγελο ενός μωρού, το γέλιο του καλύτερου φίλου σας, οι νάρκισσοι που ξεμυτίζουν από την άκρη του κήπου. Εντάξει, διαγράψτε το αυτό. Πάντα τα μικρά πράγματα κάνουν τη ζωή να αξίζει.

Αλλά μερικές φορές, Ζυγοί, χανόμαστε τόσο πολύ στα σκαμπανεβάσματα και τα εμπόδια της καθημερινής μας ρουτίνας που (κυριολεκτικά) ξεχνάμε να σταματήσουμε και να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα. Έτσι, την 1η, όταν η ρουτίνα σας διαταραχθεί, χαρείτε, Ζυγοί! Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επιβραδύνετε και να δείτε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τον Ζυγό, προβλέπουν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες σας για να κατευνάσετε μια δύσκολη κατάσταση στις 5 ή 6. Από τις πολύ εμπνευσμένες 12 και 13, θα ψήνετε μπισκότα ή θα φτιάχνετε αγάλματα ή θα σχεδιάζετε ιστοσελίδες με πολύ καμάρι.
Ζυγοί, η παρόρμησή σας να φλερτάρετε σας προσπερνά στις 16 και 17, και είστε σχεδόν ανήμποροι να αντισταθείτε! Έπειτα πάλι, γιατί να το κάνετε; Φλερτάρετε! Πάρτε λίγο επιπλέον ύπνο στις 22 και 23. Επιβραδύνετε και πάλι στις 27 και 28 και από τη στιγμή που θα έρθει η 30η, θα είστε έτοιμοι για μερικά μεγάλα βήματα στις σχέσεις σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Ζυγοί, καθώς ξεκινά αυτός ο μήνας προσπαθήστε να περάσετε κάποιο χρόνο εξετάζοντας τα βασικά στοιχεία της καθημερινής σας ζωής. Πώς αισθάνεστε όταν ξυπνάτε; Κουρασμένοι και γκρινιάρηδες; Ξεκούραστοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε τη μέρα σας; Απολαμβάνετε το πρωινό σας; Ή βιάζεστε; Σταματάτε για μια στιγμή στο δρόμο έξω από την πόρτα για να παρατηρήσετε ότι οι κερασιές ανθίζουν; Ή βάζετε το κεφάλι κάτω και τρέχετε στη στάση του λεωφορείου;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα, όχι τα μεγάλα (όπως ο τίτλος στη δουλειά ή ο μισθός σας) που καθορίζουν το πόσο ευχαριστημένοι είστε πραγματικά. Έτσι, δώστε προσοχή αυτό το μήνα. Τα μικρά πράγματα είναι σχεδόν πάντα πιο εύκολο να αλλάξουν από τα μεγάλα και μπορείτε να βελτιώσετε σχεδόν αμέσως την ποιότητα της ζωής σας εστιάζοντας σε αυτά, αρχής γενομένης από την 1η κιόλας.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Ζυγούς, προτείνουν να διευκολύνετε μια διαφορά στην εργασία σας στις 5 ή 6, και θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη όλων των εμπλεκόμενων. Έχετε έμπνευση στις 12 και 13. Ο έρωτας φωτίζει την εργάσιμη ημέρα σας στις 16 και 17. Βελτιώστε τη διάθεσή σας πέφτοντας για ύπνο περισσότερη ώρα στις 22 και 23. Επιβραδύνετε και μυρίστε τα τριαντάφυλλα στις 27 και 28. Ψάξτε για μια ώθηση στην καριέρα σας στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera