ζωδια Απριλιος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

pisces_content

Ιχθύες, ξεκινάτε το μήνα με μερικές πολύ καλές εξελίξεις την 1η. Αισθάνεστε καλά, φαίνεστε καταπληκτικά και μόλις είχατε μια σημαντική εξέλιξη. Στον έρωτα; Στη δουλειά; Στη ζωή;Τι θα λέγατε σε κάθε έναν τομέα από αυτούς; Ουάου! Τι ωραίος τρόπος να μπείτε στην άνοιξη!

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Ιχθύες, προβλέπει ότι λίγος επιπλέον ρομαντισμόςτα φτάνει όλα στην κορυφή στις 4, 5 και 6. Ποιος δεν θα ήθελε να αισθάνεται αγάπη και ερωτευμένος; Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα από εκεί που ήρθαν όλα αυτά τα αγαπησιάρικα πράγματα, στις ακόμη πιο ερωτικές 9, 10 και 11.

 

Ιχθύες, μπείτε στο ζουμί του θέματος στις 15. Πού πάει όλο αυτό; Πώς; Ποιος κάνει, ποιους συμβιβασμούς; Ανοίξτε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι και θα είστε σε καλύτερη θέση για να πάρετε αποφάσεις. Έτσι, σκεφτείτε πολύ έξω από τα συνηθισμένα στις 20 και 21. Θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά με την μη-τυπική σας προσέγγιση.
Αισθάνεστε πως οι ονειροπολήσεις σας ξεπερνούν την πραγματική σας ζωή στις 25 και 26; Τότε ξεκινήστε να αλλάζετε αυτή την πραγματικότητα τώρα αμέσως. Η 27η και η 28η είναι απλά καταπληκτικές. Κλείστε το μήνα με ένα αίνιγμα στις 30. Και έναν υπνάκο. Θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι για να κάνετε τα πάντα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Κλείστε τα μάτια σας την 1η. Εισπνεύστε και εκπνεύστε βαθιά δέκα φορές. Τώρα, σιγά-σιγά και προσεκτικά, οραματιστείτε τι ακριβώς θα θέλατε να συμβεί με μια συγκεκριμένη εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας. Ναι, υπάρχει κάποια πολύ ισχυρή ενέργεια στην περιοχή σας αυτή τη στιγμή, και μπορείτε να την επηρεάσετε με την κατευθυνόμενη ενέργειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάθε φορά που αποσπάται η προσοχή σας, επανέλθετε στις ασκήσεις αναπνοής: θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κέντρο και να γειωθείτε στην παρούσα στιγμή. Και αυτός φυσικά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε το στόχο που θα κάνει όλες τις δουλειές σας πιο ικανοποιητικές.

Ιχθύες, αγαπάτε, αγαπάτε, αγαπάτε τη δουλειά σας στις 4, 5 και 6. Και ο ενθουσιασμός σας σάς κερδίζει πολλούς θαυμαστές! Παίρνετε το αντίστοιχο του ερωτικού γράμματος στη δουλειά σας στις 9, 10 ή 11. Απολαύστε τις φιλοφρονήσεις!

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Ιχθύες, προτείνουν να ασχοληθείτε με τις βασικές αρχές στις 15. Γίνετε δημιουργικοί σε ένα πρόβλημα στις 20 και 21. Ακούστε τα όνειρά σας (και τις ονειροπολήσεις σας) για να στραφείτε προς τη σωστή κατεύθυνση στις 25 και 26. Εκτιμάτε πραγματικά τα καλά νέα που παίρνετε στις 27 και 28. Αντιμετωπίστε ένα μυστήριο στις 30. Στη συνέχεια, πηγαίνετε για ένα ωραίο, μεγάλο μπάνιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh