ζωδια Απριλιος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-karkinos

Καρκίνοι, έχετε πολλή και καλή ενέργεια να κυκλοφορεί την 1η Απρίλη 2017. Μην εκπλαγείτε αν πολλή απ’ αυτή την καλή ενέργεια βρει το δρόμο προς τον εγκέφαλό σας. Να εκπλαγείτε ακόμη λιγότερο αν το μυαλό σας, λόγω όλης αυτής της καλής ενέργειας, αρχίσει να έχει ένα σωρό καλές ιδέες.

Κοινωνικοποιηθείτε, κοινωνικοποιηθείτε, κοινωνικοποιηθείτε στις 5 και 6. Σωστά, πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε τους κοινωνικούς χυμούς σας να ρέουν. Μόλις λιπανθούν τα δίκτυά σας, ο ουρανός είναι το όριο για το πού μπορείτε να πάτε με τις επαγγελματικές επαφές σας!

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τον Καρκίνο, προβλέπει ότι από τις σούπερ-υπερθετικές 9η, 10η και 11η, τα συναισθήματά σας είναι στη σωστή κατεύθυνση και το ένστικτό σας λέει ακριβώς τι να κάνετε. Η επιτυχία (και πάρα πολύς ρομαντισμός) είναι δικά σας! Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση.
Καρκίνοι, προσέξτε πού πατάτε στις 16 και 17, καθώς η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο ανώμαλη. Πρέπει να περιποιείστε πραγματικά τον εαυτό σας κατά καιρούς και η 20η είναι μια καλή μέρα για να το κάνετε αυτό. Οπότε, πηγαίνετε για σάουνα, βγείτε στον ήλιο ή κάντε ένα μασάζ. Χρησιμοποιήστε τις εντυπωσιακές πνευματικές ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στις 25 και 26. Κλείστε τον μήνα προσπερνώντας μια μορφή εξουσίας στις 30. Θα περάσει, μην ανησυχείτε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Όταν πρόκειται να κάνετε άλματα στην καριέρα σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την εφαρμογή απελευθερωτικών δόσεων καλής ενέργειας. Ευτυχώς, σας περισσεύει η καλή ενέργεια την 1η. Μην ανησυχείτε μήπως σας τελειώσει. Υπάρχει τόση πολλή καλή ενέργεια εκεί απ’ όπου προήλθε κι αυτή, που δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος να τη χρησιμοποιήσετε όλη!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνοι, περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που πραγματικά υποστηρίζουν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας στις 5 και 6. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε, είναι άνθρωποι να σας λένε ότι δεν θα πετύχετε. Το καλύτερο πράγμα για εσάς είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πόσο πιθανό είναι να πετύχετε, εφ’ όσον συνεχίζετε να εργάζεστε πραγματικά, πραγματικά σκληρά γι’ αυτό!

Το Ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει ότι νιώθετε καταπληκτικά στις 9, 10 και 11. Και σας περιμένουν κάποια πραγματικά καλά νέα. Κάνα δυο προβλήματα είναι αναμενόμενα στις 16 και 17. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για όλη την εξαιρετική δουλειά σας στις 20, με ένα ωραίο γεύμα ή μια βόλτα στο πάρκο (ή και τα δύο). Ευτυχώς που είστε τόσο έξυπνοι στις 25 και 26! Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορείτε να λύσετε. Φερθείτε προσεκτικά στο αφεντικό σας στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera