ζωδια Απριλιος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Λέοντες, ίσως να θέλετε να αποφύγετε να βιαστείτε να κάνετε οποιεσδήποτε μεγάλες οικονομικές συμφωνίες, αν αυτό είναι δυνατόν την 1η Απριλίου του 2017. Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε αυτή τη συμφωνία, απλά ότι δεν θέλετε να βιαστείτε. Τσεκάρετέ τη πρώτα. Βεβαιωθείτε ότι δεν κρύβει τίποτα από πίσω και εάν σας πείθει και πάλι, κάντε τη.

Ναι, Λέοντες, αυτός ο εγκέφαλός σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο – και στις 2 και 3 πρόκειται να δουλέψει πάνω σε ένα μεγάλο πρόβλημα που ήδη ενοχλεί τους πάντες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, απλά συνεχίστε να το ψάχνετε.

 

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη στις 9 και 10 και μπορεί να κάνετε κάνα δυο νέους φίλους στην πορεία. Έχετε απίστευτη εγκεφαλική έμπνευση στις 12 και άλλη τόση στις 13. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Τι λέτε να αρχίσετε να κάνετε κάποιες από αυτές τις ιδέες πραγματικότητα;
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Λέοντες, προβλέπει ότι τα υπόγεια ρεύματα τρέχουν αρκετά ισχυρά και βαθιά στις 18 και 19, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση. Αν αφεθείτε, θα σας δώσει αυτό που θέλετε πιο γρήγορα από το να προσκολληθείτε σφιχτά, έτσι αναπνεύστε βαθιά και αφεθείτε στις 24 και 25. Κλείστε το μήνα μαθαίνοντας ένα σημαντικό μάθημα στις 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Λέοντες, θυμάστε την ιστορία με τη χελώνα και το λαγό; Που ο λαγός έτρεχε πολύ γρήγορα και μετά κάτι του απέσπασε την προσοχή και κατέληξε να χάσει τον αγώνα; Όταν πρόκειται για ένα μεγάλο έργο στη δουλειά, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε αυτή την ιστορία την 1η. Και να κάνετε τη χελώνα πρότυπό σας: αντί να ορμήσετε μέσα σε αυτό, κοιτάξτε όλες τις λεπτομέρειες, τσεκάρετε όλα τα κατάλληλα πλαίσια και βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε σε μια καλή ολοκλήρωση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η πληρότητά σας σημαίνει ότι έχετε τα καλύτερα προσόντα για να λύσετε ένα πρόβλημα που κανένας από τους άλλους, ελαφρώς κοκορόμυαλους συναδέλφους σας δεν μπορούσε να έρθει καν κοντά στη λύση του στις 2 και 3. Όσο ποιο τρελή είναι η ιδέα σας, τόσο το καλύτερο στις 9 και 10. Είστε τόσο ξύπνιοι που κανείς δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας στις 12 και 13.

Θέστε κάποια σοβαρή σκέψη στο τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε, από μια κατάσταση που χτίζει την καριέρα σας στις 18 και 19. Να είστε όσο το δυνατόν ψύχραιμοι στις 24 και 25. Το να φρικάρετε δεν θα βοηθήσει κανέναν και στο τέλος θα δείτε ότι το όλο θέμα ήταν περισσότερο ένα μικρό εμπόδιο απ’ ότι ένα βουνό. Μάθετε ένα μάθημα στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera