ζωδια Απριλιος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-parthenos

Καθώς ο μήνας ξεκινά την 1η, τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο φαίνεται. Έτσι, Παρθένοι, συγκρατήστε την παρόρμησή σας να κριτικάρετε, πριν μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πραγματικά. Με τις συναρπαστικές 2η και 3η, είστε έτοιμοι για τα πάντα. Ταξίδια, περιπέτεια, νέες εμπειρίες, νέους φίλους: είστε ανοιχτοί σε όλα αυτά!

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Παρθένους, προβλέπει ότι όσο περισσότερη κοινωνική οργάνωση κάνετε στις 9, 10 και 11, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Εξάλλου, είστε ένα πολύ οργανωμένο, πολύ κοινωνικό ον! Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που αγαπάτε να προετοιμάζετε τα πάρτι. Μερικά πολύ συναρπαστικά νέα σας περιμένουν στις υπέροχες 14 και 15. Απολαύστε τα καλά νέα!

 

Παρθένοι, έχετε ένα μάθημα να μάθετε απ’ ότι φαίνεται, στις 20 Απριλίου. Έτσι κόψτε ρυθμούς, ώστε να μην το χάσετε! (Ποιο είναι το δίδαγμα; Μείνετε ανοιχτοί και όλα θα ξεκαθαρίσουν.) Η πειραματική πλευρά σας παίρνει ζωή στις 24, 25 και 26. Εξάλλου, γιατί να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο παλιό τρόπο που τα κάνατε πάντα, μόνο και μόνο επειδή πάντα τα κάνατε έτσι; Φιλοσοφείστε στις 30. Θα εκπλαγείτε από τις σκέψεις σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Παρθένοι, προσέξτε να μην υπεραπλουστεύσετε τα πράγματα καθώς ξεκινά ο μήνας. Αυτό που φαίνεται ως μια ξεκάθαρη περίπτωση υπερβολής ενός συναδέλφου σας προς τις παράλογες απαιτήσεις του εργοδότη σας, μπορεί στην πραγματικότητα, να είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Έτσι, περιμένετε πριν αποφασίσετε την 1η. Δεν υπάρχει λόγος να μην πείτε κάτι, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς αυτό που συμβαίνει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Τα προβλήματα όλα τελειώνουν από τις συναρπαστικές 2 και 3. Ο Απρίλιος 2017 για τους Παρθένους προβλέπει ότι υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις δουλειές σας, στην εργασία και θα είστε απόλυτα έτοιμοι για αυτές. Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία των δικτύων. Και όταν έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε το δικό σας στις 9, 10 ή 11, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα επωφεληθείτε από αυτό.

Παρθένοι, παίρνετε προαγωγή στις 14; Παίρνετε αυτό το έργο που θέλατε να είστε υπεύθυνοιστις 15; Αυτό είναι καταπληκτικό!
Μην αποθαρρύνεστε από ένα πρόβλημα στις 20. Αντ’ αυτού, βρείτε έναν τρόπο να το προσπεράσετε. Δοκιμάστε κάτι νέο, για καλύτερα αποτελέσματα, στις 24, 25 και 26. Σκεφτείτε πολύ, σκληρά και βαθιά στις 30. Θα βγείτε στην κορυφή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia