ζωδια Απριλιος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-xrima2

Έρωτας. Ομορφιά. Αγάπη. Κλείσιμο του ματιού. Καρδιοχτύπι. Θαυμασμός ενός πίνακα τέχνης. Βόλτα χεράκι χεράκι. Λίγο περισσότερο κλείσιμο του ματιού. Ω! Και να μην ξεχνάμε, το γέλιο! Πρόκειται να έχουμε πολλά γέλια την 1η, καθώς εσείς και κάποιος ξεχωριστός αρχίζετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλο (ή να γνωρίζετε ο ένας τον άλλο ξανά από την αρχή). Απολαύστε την κάθε στιγμή!

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τον Σκορπιό, προβλέπει ότι στις 4, 5 και 6 θέματα σχέσεων πρόκειται να είναι στο μυαλό σας, αλλά αυτή τη φορά έχουν να κάνουν περισσότερο με το «τι μπορώ να δώσω, τι πρέπει να κάνω, πώς μπορώ να επικοινωνήσω». Αυτό είναι το νόημα του τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν έρχονται κοντά, οπότε κυνηγήστε τις απαντήσεις με ενθουσιασμό και κέφι.

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου για τους Σκορπιούς, προβλέπουν επίσης ότι μέχρι τις συναισθηματικά ευαίσθητες 9η, 10η και 11η, έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει πριν από οποιονδήποτε άλλο. Χρησιμοποιήστε τη, για να ξεκαθαρίσετε ένα πιθανό πρόβλημα.
Σκορπιοί, είστε πραγματικά πυροτεχνήματα στις 18 και 19 και όλοι εντυπωσιάζονται με τις σπίθες σας! Δώστε στις εγχώριες διαπραγματεύσεις σας τα πάντα στις 24 και 25. Αυτό σημαίνει να μην στέλνετε μηνύματα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το ποιος είναι αρμόδιος για να κάνει τα πιάτα. Στις 30; Πρέπει να πάτε γυμναστήριο. Τώρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Σκορπιοί, έχετε πολλά να περιμένετε αυτό το μήνα, αλλά μπορεί να είναι περισσότερα στην κατηγορία της αγάπης και του έρωτα, παρά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Έτσι, αν δεν συμβαίνουν και πολλά στο χώρο εργασίας σας την 1η, μην ανησυχείτε . Μπορεί να καταλήξετε να χαίρεστε που αυτή είναι μια ήσυχη περίοδος, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο για κάποιον ξεχωριστό στη ζωή σας. Ναι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για το ζώδιο του Σκορπιού, δείχνει ότι στις 4, 5 και 6, θέματα σχέσεων απαιτούν την προσοχή σας, αλλά ίσως χρειαστεί να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε και με κάποια θέματα στη δουλειά επίσης. Βάλτε τα δυνατά σας και θα τα καταφέρετε όλα (το υπόσχομαι).

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Σκορπιούς δείχνουν επίσης ότι έχετε ένα σχεδόν υπερφυσικό ένστικτο για το τι συμβαίνει γύρω σας στο γραφείο στις 9, 10 και 11. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να ηρεμίσετε μια άσκοπα τεταμένη κατάσταση. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο ποίημα που γράφατε για το αντικείμενο του πόθου σας! Οι άλλοι θα κάνουν αυτό που θέλετε να κάνουν, στη δουλειά και οπουδήποτε αλλού, στις 18 και 19. Έτσι, βεβαιωθείτε να τους πείτε τι θέλετε από αυτούς.
Εστιάστε στις διαπροσωπικές σχέσεις στις 24 και 25Απριλίου. Μην καυγαδίζετε στις 30 – γυμναστείτε, αντ’ αυτού. Είναι πιο υγιεινό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia