ζωδια Απριλιος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

antras-tayros

Ταύροι, εάν δεν αισθάνεστε και τόσο καλά την 1η, βγάλτε το τηλέφωνό σας. Καλέστε τους φίλους σας. Μιλήστε τους. Θα σας φτιάξουν τη διάθεση σε χρόνο μηδέν! Εξάλλου γι’ αυτό είναι οι φίλοι και οι δικοί σας πραγματικά σας αγαπούν.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τον Ταύρο, προβλέπει ότι η διάθεσή σας είναι πολύ περισσότερο έντονη από τις δημιουργικές (και ρομαντικές!) 4η και 5η. Φροντίστε να δώσετε προσοχή σε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας αυτές τις μέρες. Έπειτα, φροντίστε να περάσετε πραγματικά καλά!

 

Δεν μπορώ να σας τονίσω αρκετά τη σημασία της επικοινωνίας στις 10 και 11. Έτσι, μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε. Πείτε τους από πού έρχεστε και πού θέλετε να πάτε. Απλά κάντε το, Ταύροι. Μπορεί να σοκαριστείτε από το πόσο καλό θα αποδειχθεί!
Όταν πρόκειται για τη φόρμα σας, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν. Ιδιαίτερα στις 16 και 17. Οπότε, μπείτε μέσα στην άνοιξη με τα δύο πόδια. Και γραφτείτε σε αυτό το μάθημα καταδύσεων, επιτέλους! Τελικά, κατανοείτε κάτι που σας διέφευγε στις 22. Οι καλύτεροι φίλοι σας είναι η καλύτερη πηγή σας και πάλι στις 27. Οπότε, στραφείτε σε αυτούς για συμβουλές. Τερματίστε το μήνα με μια συντονισμένη προσπάθεια να το πάτε αργά στις 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Ταύροι, μην εκνευρίζεστε αν έχετε χαμηλή ενέργεια αυτή τη στιγμή στη δουλειά την 1η. Όλοι τις περνάμε και το μόνο που σημαίνουν είναι ότι ίσως χρειάζεστε λίγο περισσότερο ύπνο. Είναι απολύτως φυσικό να χρειάζεστε επαναφόρτιση, ακόμα και αν αγαπάτε τη δουλειά σας! Εάν μπορείτε, φύγετε από τη δουλειά λίγο νωρίτερα και πηγαίνετε σινεμά (αν βρέχει) ή για μια μεγάλη βόλτα (αν έχει ωραίο καιρό).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Το ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Ταύρους προβλέπει ότι θα νιώθετε πολύ, πολύ πιο ενεργητικοί και δημιουργικοί στις 4 και 5. Διαπρέπετε πραγματικά στην επικοινωνία και εκεί είναι που πρέπει να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας στις 10 και 11. Δουλεύατε τόσο σκληρά που έχετε παραμελήσει τη γυμναστική σας; Και πώς νομίζετε ότι θα μπορέσετε να διατηρήσετε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, αν παραμελείτε την υγεία σας;

Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικά μια αλλαγή στις 16 και 17. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Και παραμείνετε εκεί μέχρι να εξουθενωθείτε εντελώς.
Ένα αίνιγμα στη δουλειά είναι παιχνιδάκι για εσάς στις 22. Πείτε στους φίλους σας ιστορίες για το αφεντικό σας στις 27. Επιβραδύνετε και ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην κατεύθυνσή σας στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις