ζωδια Απριλιος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

Χάσατε τα κλειδιά σας; Δεν μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά σας; Δεν έχετε ιδέα πού είναι το πουλόβερ που θέλετε να φορέσετε; Από την 1η τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο άνω κάτω. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να πάτε με τη ροή. Φορέστε ένα διαφορετικό πουλόβερ, πιάστε τα άλλα γυαλιά σας, σχεδιάστε να συναντηθείτε αργότερα με τον συγκάτοικό σας ο οποίος μπορεί να σας βάλει στο σπίτι.

Ένας μικρός αυτοσχεδιασμός μπορεί να σας δώσει μια ώθηση. Και να σας υπενθυμίσει ότι οι λύσεις της τελευταίας στιγμής, μπορεί μερικές φορές να είναι καλύτερες από τις καλά μελετημένες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την άσκηση για να καταπραΰνει τα νεύρα σας: να το έχετε αυτό κατά νου την 5η και 6η. Η περιπέτεια είναι αυτό που θέλετε και αυτό που θα πρέπει να ψάχνετε στις 12 και 13. Οπότε πηγαίνετε να τη ψάξετε, Τοξότες!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 προτείνουν να στείλετε σε έναν φίλο ένα μικρό σημείωμα που να λέει «γεια» στις 17.
Από τις εξαιρετικά θετικές 20η και 21η, η αυτοπεποίθησή σας είναι απολύτως βάσιμη. Πετά στον ουρανό!
Τοξότες, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να βρείτε κοινό έδαφος με ένα ηλικιωμένο άτομο στη ζωή σας στις 25. Κλείστε το μήνα σας με μια μεγάλη βόλτα στον πανέμορφο ανοιξιάτικο αέρα στις 30. Αναπνεύστε βαθιά. Αυτή είναι η Μητέρα Φύση που κάνει τα ανοιξιάτικα μαγικά της!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Αν είχατε ένα πραγματικά καλό σχέδιο για την εργάσιμη ημέρα σας την 1η και ξαφνικά φαίνεται να έχει περάσει από πάνω του μπουλντόζα, μείνετε ψύχραιμοι. Σίγουρα δεν είναι ποτέ σούπερ καταπληκτικό όταν το έργο που επρόκειτο να ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα δεν εμφανίζεται στα εισερχόμενά σας και ανακαλύπτετε ότι το πρόσωπο που υποτίθεται ότι θα το έστελνε παραιτήθηκε και διέγραψε όλα τα δεδομένα που είχε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλά απλά αναπνεύστε βαθιά. Αυτό θα μπορούσε να παρουσιάσει μια σημαντική ευκαιρία! Και ποτέ δεν ξέρεις: ίσως τα δεδομένα να μην ήταν καλά έτσι κι αλλιώς, και τώρα δεν θα πρέπει να δουλέψετε με αυτά. Ανεξάρτητα, μείνετε θετικοί και ακόμα και τα άσχημα νέα μπορούν να είναι καλά νέα.

Πώς να διατηρήσετε αυτή τη θετική οπτική; Μένοντας σε καλή φυσική κατάσταση φυσικά, Τοξότες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη γυμναστική για να κάψετε το άγχος σας, οπότε πηγαίνετε στο γυμναστήριο στις 5 και 6.
Το ωροσκόπιο Απριλίου 2017 για τους Τοξότες, σας λέει να αναζητήσετε νέους ορίζοντες στην εργασία σας στις 12 και 13. Κάντε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για να μιλήσετε με έναν μακρινό φίλο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματός σας στις 17. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε στις 20 και 21. Γι’ αυτό κάντε το! Ακούστε τη συμβουλή ενός ανθρώπου που έχει εξουσία στις 25. Βγείτε έξω και πάρτε λίγο φρέσκο αέρα και οι σκέψεις σας θα πετάξουν στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera