ζωδια Απριλιος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

Υδροχόοι, χρειάζεστε πραγματικά αυτές τις μπότες; Ή νέο υπολογιστή; Ή κούνιες για τον κήπο σας; Ή αυτό το μπολ; Πριν βγάλετε έξω την πιστωτική την 1η, ρωτήστε τον εαυτό σας αρκετές φορές αν αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, ρωτήστε τον εαυτό σας αν είναι κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Θα ήταν ίσως καλύτερο να κρατούσατε τα λεφτά σας; Εκτός κι αν δεν μπορείτε πραγματικά, πραγματικά να ζήσετε χωρίς αυτό, μπορεί να είναι.
Υδροχόοι, ο γείτονάς σας μπορεί να είναι μια τρελή ηλικιωμένη κυρία (ή ένας τρελός τύπος), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κάποιες σημαντικές γνώσεις να μοιραστούν στις 5 ή 6. Οπότε, καθίστε για ένα φλιτζάνι καφέ και ακούστε τις ιστορίες για το πώς ήταν τα πράγματα στην εποχή τους.

 

Πραγματικά κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και ασχοληθείτε (αντί να τρέξετε μακριά) με ένα συναισθηματικό θέμα στις 10 και 11. Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2017 για τους Υδροχόους δείχνουν ότι η τόσο μεγάλη διάνοιά σας πρόκειται να σας βοηθήσει πολύ στις 16 και 17. Είτε λύνετε ένα σταυρόλεξο είτε προγραμματίζετε μια εταιρική στρατηγική, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε τώρα.
Κάντε μεγάλα, φωτεινά, όμορφα, ανοιξιάτικα σχέδια στις 21. Ο ουρανός είναι το όριο για εσάς και τα σχέδιά σας, τα όνειρα και τα οράματά σας στις 24, 25 και 26. Κλείστε το μήνα με μια συντονισμένη προσπάθεια για να βοηθήσετε τους άλλους στις 29 και 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2017
Μην σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά, τσεκάροντας τα προσωπικά σας e-mail και το λογαριασμό σας στο Facebook και το Twitter! Χρειάζεστε πραγματικά την ενέργειά σας αν πρόκειται να έχετε μια ικανοποιητική σταδιοδρομία. Έτσι, την 1η, κάθε φορά που θα σκεφτείτε να σπαταλήσετε χρόνο, ρωτήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να κολλήσετε σε μια αδιέξοδη εργασία χωρίς ευθύνες για το υπόλοιπο της ζωής σας, ή αν θέλετε να μπείτε δυναμικά τώρα και να σφυρηλατήσετε νέες δυνατότητες για τον εαυτό σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Και ποτέ δεν ξέρεις – ένας γονιός ή παππούς και γιαγιά ή θεία ή θείος θα μπορούσε να έχει κάποιες πραγματικά χρήσιμες συμβουλές στις 5 ή 6.
Σίγουρα, Υδροχόοι, τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Αλλά την ίδια στιγμή, ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Μην γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο στις 10 και 11. Είστε έξυπνοι και αυτό πρόκειται να σας βοηθήσει στις 16 και 17. Μην αφήσετε τη μοίρα να αποφασίσει την πορεία της σταδιοδρομίας σας στις 21. Ενεργοποιηθείτε, Υδροχόοι! Έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που συνειδητοποιείτε, όπως θα δείτε στις 24, 25 και 26. Βοηθήστε κάποιον που σας έχει βοηθήσει στο παρελθόν στις 29 και 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις