ζωδια Αυγουστος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

Αν λέτε πατάτα την 1η ή την 2η και ορκίζονται ότι σας άκουσαν να λέτε ντομάτα, καλά, μην αγχώνεστε ιδιαίτερα. Εξάλλου, αν πρόκειται να φτιάξετε σαλάτα, μια ντομάτα είναι εξίσου καλή με μια πατάτα. Σημαίνει απλώς ότι πρέπει να προσαρμοστείτε λίγο και να είστε πρόθυμοι να σερβίρετε ένα εντελώς διαφορετικό είδος σαλάτας από αυτό που είχατε προγραμματίσει.

Ενοχληθείτε όμως, και ο μήνας θα έχει δύσκολη αρχή. Με ποιον τρόπο θα προτιμούσατε να πάνε τα πράγματα; Είναι στο χέρι σας να ρυθμίσετε τη διάθεση.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 προβλέπει ότι από τις 5 και 6, έχετε πραγματική διορατικότητα και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διορατικότητα για να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους. Λοιπόν, τι περιμένετε; Οι δουλειές εξελίσσονται με τον δικό τους ρυθμό στις 10 και 11, ακόμα κι αν εσείς θέλατε να κινούνται γρηγορότερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αισθάνεστε κοινωνικοί στις 17 και 18, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας φίλους. Αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεστε φανταστικοί στις έξοχες και γεμάτες επιτυχία 22 και 23. Πάρτε το χρόνο σας επικοινωνώντας στις 28 και 29.
Έτοιμοι για έρωτα; Είναι έτοιμος για εσάς στις 30 και 31.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Το Ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για το ζώδιο των Διδύμων, δείχνει ότι εάν εσείς και ένας συνάδελφος ή προϊστάμενος ή ασκούμενος ή ακόμα και ο ίδιος σας ο γραφικός εαυτός, δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα στις 1 ή 2, μην απογοητευτείτε και φύγετε δραματικά. Αντ’ αυτού, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε ότι η επικοινωνία είναι μία από τις πιο απαιτητικές (και πιο ικανοποιητικές) όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αυτό ισχύει και στο γραφείο, όπως ισχύει, για παράδειγμα, και στη σκηνή της όπερας ή σε ένα μεγάλο έργο λογοτεχνίας. Στη συνέχεια αναπνεύστε βαθιά για άλλη μια φορά και κάντε μια ακόμα προσπάθεια. Θα τα καταφέρετε αργά ή γρήγορα!
Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δίδυμα, προβλέπουν ότι μια απίστευτη διορατικότητα για αυτό που κάνετε και γιατί το κάνετε και πώς θα μπορούσατε να το κάνετε καλύτερα, ταράζει τον κόσμο σας με έναν πολύ καλό τρόπο στις 5 ή 6.

Μερικές φορές δεν μπορείτε να επιταχύνετε τα πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλατε, και η καλύτερη προσφυγή σας είναι να είστε υπομονετικοί. Επομένως, να είστε υπομονετικοί στις 10 και 11. Δικτύωση; Μα ναι, είναι ένα κρίσιμο κομμάτι οποιασδήποτε επιχειρηματικής επιτυχίας. Κοινωνικοποιηθείτε λοιπόν στις 17 και 18. Ντυθείτε για επιτυχία στις 22 και 23. Επικοινωνήστε πάλι στις 28 και 29. Ο έρωτας έρχεται στο επίκεντρο στις 30 και 31.

zodia-zvdia-75