ζωδια Αυγουστος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Αχ, σχέσεις. Είναι πάντοτε στο επίκεντρο για εσάς, αλλά αυτό είναι πιο αληθινό από ποτέ την 1η και 2η Αυγούστου 2017. Συνεπώς προχωρήστε και αφιερώστε πολλή ενέργεια σε αυτές. Σκεφτείτε τις, αναλογιστείτε τα βάθη τους, θαυμάστε την πολυπλοκότητά τους. Αλλά κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διατηρήσετε μια υγιή απόσταση, ανεξάρτητα από το πόσο σας απορροφούν μερικές από αυτές τις δυναμικές. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό; Μα να ασκείστε τακτικά, φυσικά. Και να κοιμάστε αρκετά.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για τους Ιχθύες, προβλέπει ότι από τις 5 και 6 θέλετε να είστε σε εγρήγορση. Κάποιος, κάπου, δεν βρίσκεται στο πλευρό σας και θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά από αυτό το άτομο (μην ανησυχείτε: δεν θα είναι δύσκολο!).

 

Εστιάστε στην εργασία στις 10 και 11. Εξάλλου, αν θέλετε να πετύχετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε.
Βρίσκεστε σε ένα ξεχωριστό μέρος στις 14, 15 και 16. Φαίνεται ότι όλη αυτή η θετική απεικόνιση, πραγματικά απέδωσε! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ ή κάτι εξίσου υπέροχο στις 19, 20 ή 21. Το αξίζετε!
Στις 24 ή 25 ο έρωτας κάνει μια μεγάλη είσοδο. Τέλεια! Τελειώστε το μήνα με έναν σοβαρό οικονομικό έλεγχο στις 31.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 δείχνει ότι όταν πρόκειται για την εργασία σας, θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις. Εξάλλου, χωρίς αυτές κανείς δεν θα έφτανε ποτέ πουθενά. Δημιουργία επαφών, διατήρηση επαφών, διατήρηση καλών εταιρικών σχέσεων, έξοδος με χάρη από μη λειτουργικές: ο τρόπος που συνδέεστε, είναι καθοριστικός για το πού θα πάτε και πώς θα φτάσετε εκεί.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επομένως επικεντρωθείτε στους ανθρώπους στην επαγγελματική σας ζωή την 1η και 2η. Προσέξτε στις 5 και 6: ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην περιοχή σας, μπορεί να εργάζεται εναντίον σας για δικούς τους λόγους. Εάν είστε σε εγρήγορση, θα το καταλάβετε νωρίς. Η επιτυχία στο χώρο εργασίας απαιτεί πολλή δουλειά. Έτσι βάλτε αρκετή προσπάθεια στις 10 και 11.

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ιχθύες τον Αύγουστο του 2017, δείχνουν επίσης ότι ορισμένες από τις έντονες προσπάθειές σας αποδίδουν πραγματικά καρπούς στις γλυκές 14η, 15η και 16η. Πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας στις 19, 20 και 21. Καθίστε στον ήλιο ή πηγαίνετε στη σάουνα και φάτε μια μεγάλη σαλάτα. Κάντε, αν μπορείτε, ένα μασάζ για να απελευθερώσετε την ένταση που έχει δημιουργηθεί με όλη αυτή την εστίαση όλο το μήνα. Το μυαλό σας είναι στον έρωτα, όχι στη δουλειά, στις 24 ή 25. Ελέγξτε διπλά το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στις 31. Θα είστε πιο χαρούμενοι αν ξέρετε τι γίνεται!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65