ζωδια Αυγουστος καρκινος μηναιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Καρκίνοι, υπάρχουν καλές ημέρες και έπειτα υπάρχουν πολύ καλές μέρες, και σας περιμένει είτε το ένα είτε το άλλο την 1η και 2η. Αν αυτό ακούγεται καλό, είναι! Έτσι, φορέστε την καλή σας μπλούζα και τα καλά γυαλιά σας και το καλύτερο χαμόγελό σας και προετοιμαστείτε για μια ηλιόλουστη εκκίνηση στο μήνα.

Είναι λίγο χαμηλή η ενέργειά σας στις 7 και 8; Τότε, πρέπει να γεμίσετε! Κάντε ένα μασάζ ή ξαπλώστε στον ήλιο ή πηγαίνετε για τρέξιμο ή μιλήστε με έναν καλό φίλο. Πρέπει να θρέψετε τον εαυτό σας, το σώμα και το μυαλό σας!
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τους Καρκίνους προβλέπει ότι από τις σούπερ πνευματικές 12η και 13η, πρόκειται να εντυπωσιάσετε όλους όσους έρχεστε σε επαφή.

 

Ουάου! Εσείς και ένας φίλος μαγειρεύετε αρκετά ένα σχέδιο στις 19, 20 ή 21. Είναι μια καλή ιδέα, αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή!
Εσείς και ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο στις σούπερ ρομαντικές (και γενικά πολύ θετικές) 24η και 25η. Μιλήστε γι’ αυτό. Καλύτερα ακόμα, απλά κάντε πράξεις! Μέχρι τις 30 και 31, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το σπίτι σας. Τα πάντα συμβαίνουν ακριβώς όπως θέλετε; Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πιο αρμονικά; Πώς;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Καλή μέρα, ηλιοφάνεια, προαγωγή: είστε μέσα για όλα αυτά, θα μπορούσε να πάει καλύτερα; 1η και 2η. Ουάου! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από την έναρξη του μήνα με μια τόσο απίστευτη ατμόσφαιρα που πραγματικά σας διευκολύνει να ανανεωθείτε σε όλα τα πράγματα (και τη ζωή!). Η χαμηλή ενέργεια δεν είναι κακό πράγμα, είναι μόνο ένα σημάδι ότι πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο. Έτσι ξεκουραστείτε στις 7 και 8.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το Ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 δείχνει ότι ο εγκέφαλός σας τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στις 12 και 13, και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόβλημα στη δουλειά σας που να μην μπορείτε να το αντιμετωπίσετε! Η συνεργασία με κάποιον θα κάνει κάθε έργο δύο φορές πιο αποτελεσματικό στις 19, 20 και 21. Συνεργαστείτε λοιπόν με έναν συνεργάτη!

Αλλά μην ρίχνετε την προσοχή σας στον άνεμο, δεν έχει σημασία πόσο καλές είναι οι ιδέες σας. Το να έχετε έναν συνεργάτη δεν σημαίνει ότι είστε αήττητοι. Πλοηγηθείτε στα δύσκολα σημεία της συνεργασίας για καλύτερα αποτελέσματα στις 24 και 25. Αλλάξτε εστίαση, τουλάχιστον για λίγο, από την εργασία στη ζωή σας στο σπίτι στις 30 και 31. Αν υπάρχουν προβλήματα σε αυτό το μέτωπο, καλύτερα να τα επιλύσετε γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις