ζωδια Αυγουστος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τον Κριό, προβλέπει ότι στις αρχές του Αυγούστου ο κυβερνήτης σας ο Άρης βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο στον Λέοντα, γεγονός που καθιστά αυτή την περίοδο μια ισχυρή, χαρισματική και κοινωνική εποχή για εσάς. Η ζεστασιά σας και ο μαγνητισμός σας κορυφώνονται, καθώς ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται σε τέλεια αρμονία ολόκληρο τον μήνα, και μπορείτε να περιμένετε επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Θα είναι σπουδαίος για τα παιδιά, τον έρωτα και τις δημιουργικές συνεργασίες. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας λόγω του κύκλου της έκλειψης, έτσι οι ενέργειές σας τείνουν να εκφράζονται σε μεγαλύτερη κλίμακα από όσο συνήθως.

 

Το ωροσκόπιο του Κριού για τον Αύγουστο του 2017, προβλέπει επίσης ότι η εβδομάδα της 21ης φέρνει αποτελέσματα που περιμένατε πολύ καιρό, δημιουργικές ανακαλύψεις και πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων φιλοδοξιών. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια δύναμης και εσείς είστε καλά εξοπλισμένοι για να τα χειριστείτε και όταν παίζετε, παίζετε για να κερδίσετε. Μπορεί να είστε εναντίον κάποιων αδυσώπητων αρχών, αλλά όταν πρόκειται για τη δική σας ικανοποίηση, έχει έρθει η ώρα σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν αυτός αποδειχθεί ένας σημαντικός μήνας με επιτυχίες για εσάς, δεν θα πρέπει να αγνοείτε τις προκλήσεις που περνά ένας σύντροφος ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Η εβδομάδα της 14ης είναι μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτούς και μπορεί να υπάρξει κάποια οικονομική ανησυχία που να τους κάνει να αντιδρούν με ακραίους τρόπους. Καθώς η ευαισθησία σας προς τους άλλους μπορεί να μην είναι τόσο έντονη αυτό το μήνα, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα για να κατανοήσετε τα συναισθήματα εκείνων που αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Εντάξει, καταλαβαίνω. Όλη αυτή η χαρτούρα είναι πραγματικά μια κόλαση. Δεν είστε λάθος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να την κρύψετε κάτω από τον σωρό με τα περιοδικά στη γωνία του μεγάλου γραφείου σας και να την ξεχάσετε την 1η και 2η! Όχι, βαρετή ή μη, απλά πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Και εφόσον πρέπει να το κάνετε, καλά θα κάνετε να το απολαύσετε. Έτσι, αντί να υποχωρήσετε κάτω από την πεζότητα όλων αυτών, γιατί να μην απολαύσετε το γεγονός ότι δεν έχετε κανένα άγχος από την πίεση αυτή τη στιγμή; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε όλα τα κουτάκια, και να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή ως μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε. Ίσως και να σας αρέσει!

zodia-zvdia-75
Κριοί, τα συναισθήματά σας σχετικά με τη δουλειά σας είναι πιο περίπλοκα από όσο αφήνετε να φανεί; Σκεφτείτε το θέμα στις 5 και 6 Αυγούστου 2017. Εξάλλου, το να το καταλάβετε θα εξαλείψει κάποιο περιττό άγχος – σας το υπόσχομαι! Παίρνετε σπουδαία νέα στις καταπληκτικές 12η και 13η. Και μήπως είναι μια μεγάλη προαγωγή στις 17 ή 18; Σίγουρα την έχετε κερδίσει. Το να καταφέρετε να περάσετε το μήνυμά σας, θα είναι το μυστικό της επιτυχίας σας στις 22 και 23. Η χαρτούρα σας περιμένει και πάλι στις 28. Βοηθήστε στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις