ζωδια Αυγουστος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Αυγούστου 2017 για τους Παρθένους προβλέπει ότι καθώς ξεκινάει αυτός ο πολύ ιδιαίτερος μήνας, πετάτε σαν πουλί! Απογειώνεστε σαν αεροπλάνο! Βουτάτε! Εσείς! Ναι, την 1η και 2η δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε, και έχετε ένα τόσο υπέροχο αίσθημα ειρήνης και ελευθερίας, που ίσως αναρωτιέστε αν οι νόμοι της βαρύτητας ισχύουν πραγματικά για όλους.

Παίξτε με αυτές τις αισθήσεις και δείτε πού μπορούν να σας πάνε. Ο κόσμος σας μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά ο ίδιος!
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Παρθένους τον Αύγουστο του 2017, δείχνουν επίσης ότι από τις 5 και 6 η πνευματική σας περιέργεια είναι ο κύριος οδηγός σας. Ρίξτε λοιπόν αυτές τις ερωτήσεις. Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα.

 

Βρείτε τη λύση στις ρομαντικές 9η, 10η και 11η. Όσο πιο γρήγορα ξέρετε σε ποιον αρέσετε, τόσο το καλύτερο!
Θα κάνετε μια πραγματική βουτιά στις 15 και 16, εφόσον μπορέσετε να κυριαρχήσετε πάνω στην τάση να επικρίνετε πρώτα και να κάνετε ερωτήσεις αργότερα. Από τις εξαιρετικά πειραματικές 20η και 21η, το νέο είναι καλό. Πολύ πολύ καλό.
Διοργανώστε μια κοινωνική εκδήλωση στις 25. Στις 28 και 29, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, γι’ αυτό φροντίστε να επωφεληθείτε από όλες αυτές τις εκπληκτικές ευκαιρίες. Κρατήστε τις δαπάνες σας στο ελάχιστο στις 31.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου δείχνουν ότι βρίσκεστε στο χείλος του μεγαλείου στην εργασία σας (και στα περισσότερα άλλα μέρη της ζωής σας) την 1η και 2η. Ετοιμαστείτε για μια όμορφη βόλτα!

Η δουλειά σας δεν θα είναι ποτέ η ίδια ξανά, αφού δείξετε σε όλους όσα μπορείτε να κάνετε στο γραφείο.
Παρθένοι, αφήστε τον τόσο εντυπωσιακό εγκέφαλό σας να κάνει τη δουλειά του στις 5 και 6. Η πνευματική σας περιέργεια απλά δεν μπορεί να νικηθεί! Ο έρωτας είναι το εισιτήριό σας στις 9, 10 και 11. Οι ιδέες σας σπάνε τον κόσμο τους στις 15 και 16!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

(Μια υπόδειξη: για καλύτερα αποτελέσματα, μην μπείτε σε περιττές διαμάχες με τους συναδέλφους σας προτού παρουσιάσετε τις εκπληκτικές ιδέες σας). Πειραματιστείτε στις 20 και 21 Αυγούστου 2017. Εξάλλου, αυτό είναι το μυστικό της πραγματικά καινοτόμου σκέψης. Οργανώστε στις 25: είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα είτε για μια νέα διαφημιστική καμπάνια είτε για ένα πικ-νικ δικτύωσης στο πάρκο, επωφεληθείτε από αυτές τις τεμπέλικες μέρες του καλοκαιριού για να φέρετε τους ανθρώπους κοντά. Γιορτάστε τα καλά νέα στις 28 και 29. Ξοδέψτε στις 31. Αλλά μην το παρακάνετε, η χρηματοοικονομική υγεία είναι το κλειδί για την επιτυχία στην καριέρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75