ζωδια Αυγουστος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

Σκορπιοί, ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το μήνα σας την 1η και 2η, με μερικές καλές μέρες. Ξέρετε, το είδος των ημερών που ο ήλιος λάμπει αλλά όχι υπερβολικά, το πρώτο σας φλιτζάνι καφέ ή τσαγιού δεν είναι πολύ νερουλό και δεν είναι πολύ δυνατό, αλλά ακριβώς όπως το θέλετε, και ο περίπατός σας μέχρι τη στάση του λεωφορείου είναι απολύτως ευχάριστος.

Φάτε μερικά καλά γεύματα, κάντε μερικές καλές ασκήσεις, κάνα δυο καλές κουβέντες, και θα είστε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε.
Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για τους Σκορπιούς, προβλέπει ότι από τις εξαιρετικές 5η και 6η, οι καλές ημέρες θα δώσουν τη θέση τους σε τέλειες μέρες. Απολαύστε τις!

 

Περιμένατε μια επαγγελματική είδηση που σχεδόν είχατε αφήσει πίσω σας; Λοιπόν, θα μπορούσε να φτάσει στις 10 ή τις 11. Αλλά προσέξτε μια σύγκρουση στο προσωπικό μέτωπο στις 12 και 13.
Είστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση; Ρωτήστε τον εαυτό σας στις 17 και 18. Εάν δεν είστε, κάντε μια αλλαγή. Χρησιμοποιήστε τις βαθιές διαισθητικές σας δυνάμεις στις 24 και 25. Δεν μπορούν να σας οδηγήσουν λάθος! Την 31η δεν πειράζει να αναβάλλετε προσωρινά μια δύσκολη απόφαση, αν σας είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε τώρα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Καλή, σταθερή δουλειά στις καλές, σταθερές μέρες. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε την 1η και 2η; Τι λέτε να τελειώσετε αυτές τις καλές ημέρες εργασίας, με μερικές καλές προπονήσεις; Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ενισχύσετε τη θετική δραστηριότητα του εγκεφάλου σας με κάποια θετική σωματική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια, η παλιά καλή σχέση σώματος / μυαλού θα ενισχυθεί, και οι καλές σας ημέρες θα μεταμορφωθούν σε καταπληκτικές μέρες μπροστά στα μάτια σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για τους Σκορπιούς, δείχνει ότι μερικές εξαιρετικές ημέρες έρχονται στο δρόμο σας στις 5 και 6. (Και μερικές εκπληκτικές προπονήσεις θα μετατρέψουν αυτές τις εξαιρετικές μέρες σε εξαιρετικά εξαιρετικές μέρες!). Περιμένατε μια σημαντική είδηση; Πολύ πιθανό να την πάρετε στις 10 ή 11. Και θα χαρείτε! Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις στις 12 και 13. (Ρωτήστε τον εαυτό σας: πώς συμβάλλετε σε αυτή την κατάσταση;). Κάντε αλλαγές, εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές, στις 17 και 18. Η ενστικτώδης αντίδρασή σας είναι σωστή στις 24 και 25. Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση στις 31, δεν πειράζει να περιμένετε μέχρι να γίνει σαφέστερη η κατάσταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75