ζωδια Αυγουστος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ανεξαρτησία: για εσάς, Υδροχόοι, δεν είναι απλώς μια γιορτή. Όχι, για εσάς αυτή τη στιγμή, η ανεξαρτησία είναι πραγματικό θέμα. Ξεκινώντας από την 1η και τη 2η και συνεχίζοντας όλο το μήνα, σκεφτείτε καλά τι σημαίνει ανεξαρτησία για εσάς. Οικονομική, συναισθηματική, επαγγελματική, κοινωνική – η ανεξαρτησία έχει πολλές πτυχές. Οπότε θα πρέπει να το σκεφτείτε διεξοδικά, για να κατανοήσετε πού βρίσκεστε.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Αυγούστου 2017 για τους Υδροχόους, προβλέπει ότι από τις 5 και 6 η καριέρα σας θα σας επηρεάσει πιο έντονα. Ποιο είναι το ποσοστό ανεξαρτησίας σας σε αυτή την αρένα; Συνεχίστε να κάνετε τις δύσκολες ερωτήσεις και να είστε πειθαρχημένοι στις 10 και 11.

 

Θα είστε σε καλή κατάσταση για να ακούσετε τις σούπερ θετικές απαντήσεις που έρχονται στο δρόμο σας στις 12 και 13. Μέχρι τις 19 και 20, γνωρίζετε αρκετά καλά ότι μια φαινομενικά βαρετή μέρα μπορεί να δώσει μερικές εκπληκτικές ανακαλύψεις. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να απολαύσετε τον συναισθηματικό αγώνα που λαμβάνει χώρα στις 24 και 25. Είναι ένας καλός τρόπος για να επιτύχετε την ανεξαρτησία που αναζητάτε. Συνδέεστε πραγματικά με κάποιον ή με κάποια δραστηριότητα στις 30 και 31. Αυτό συμβαίνει όταν αισθάνεστε πραγματικά, πραγματικά ελεύθεροι να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2017
Υδροχόοι, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε τώρα για να αισθάνεστε καλά στην καριέρα σας, είναι ένας ορισμένος βαθμός αυτονομίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τη δουλειά σας και να απομακρυνθείτε από το δίκτυο. Αλλά μπορεί να σημαίνει να εξετάσετε την ιδέα να εργάζεστε από το σπίτι μία ημέρα την εβδομάδα.

Ή να αναλάβετε ένα νέο έργο και να είστε απόλυτα υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων. Ξεκινώντας από την 1η και τη 2η και συνεχίζοντας όλο το μήνα, επικεντρωθείτε στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας σας. Η καριέρα σας είναι πραγματικά στο επίκεντρο στις 5 και 6. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένων των αποφάσεων που παίρνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Και μαντέψτε, το λατρεύετε! Αλλά δεν έχει σημασία πόσο αφοσιωμένοι είστε στη δουλειά σας, πρέπει να παραμείνετε πειθαρχημένοι στη διατροφή σας, στο πρόγραμμα ύπνου και στην άσκησή σας. Παρακολουθήστε αυτά τα θέματα στις 10 και 11. Παίρνετε ένα μεγάλο «ναι» στις 12 και 13. Αντιμετωπίστε αυτές τις δουλειές (αδειάστε τον κάδο ανακύκλωσής σας, ελέγξτε τα τιμολόγιά σας, πληρώστε τους λογαριασμούς κλπ.) στις 19 και 20. Μια υγιής συζήτηση ποτέ δεν βλάπτει κανέναν που θέλει να αναρριχηθεί στη σκάλα της καριέρας του, οπότε κάντε κάποια στις 24 ή 25. Συνδεθείτε στις 30 και 31.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75