ζωδια Δεκεμβριος Αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

Το χειρότερο πράγμα που θα ακούσετε 1 και 2 Δεκεμβρίου είναι πως δεν σας αξίζει να βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε αυτή την στιγμή.

Η αλήθεια είναι όμως, έπειτα από όσα κάνατε και όλη την σκληρή εργασία σας, πως τολμά κάποιος να σας πει μια τέτοια κουβέντα;

5 , 6 και 7 του μήνα , τέτοιου είδους τεστ συνεχίζουν να εμφανίζονται μπροστά σας , και αυτό που καλείστε να κάνετε είναι απλά να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

zodia-taro-45

Όσο περισσότερο σας αμφισβητούν οι άλλοι, τόσο περισσότερο εσείς λάμπετε μέσω των αποτελεσμάτων των έργων σας. Οπότε είναι τελείως φυσιολογικό να λέτε από μέσα σας “συνεχίστε να με χτυπάτε- το χω!

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Κατά τα μέσα του μήνα (13-14 μηνός) είστε απόλυτα συντονισμένοι στην μεθοδικότητα σας και δεν αποτελεί μυστικό πως πάντα χαίρεστε όταν βλέπετε ένα έργο πάνω στο οποίο δουλέψατε να φτάνει στο τελικό του στάδιο.

Λαμβάνετε έξτρα μέτρα προστασίας από τις 19 ως την 21 Δεκεμβρίου, γύρω από όσα έργα έχετε δημιουργήσει και γύρω από τα άτομα που αγαπάτε, μιας και νιώθετε έντονη απειλή να σας τα στερήσουν δια της βίας.

Και μην εκπλαγείτε αν δείτε τον εαυτό σας να γίνετε πάρα πολύ κτητικός σχετικά με τα προαναφερόμενα : σας είναι αδύνατον να καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνετε τα πάντα ώστε να κρατήσετε ότι κερδίσατε με την αξία σας καθώς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα , ιδίως αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα προσπαθήσουν έτσι απλά, να τα αρπάξουν από εσάς.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

26 και 27 του μήνα θα αποτελέσετε την πηγή δράματος, και θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι μια σας κίνηση κατάφερε να προκαλέσει έναν τόσο μεγάλο χαμό, ιδίως επειδή δεν θέλατε ούτε είχατε σκοπό να προκαλέσετε κάτι τέτοιο.

Επειδή δεν θελήσατε να προκαλέσετε όλο αυτό το δράμα, ζητήστε απλά και ειλικρινά συγνώμη από όσα άτομα επηρεάστηκαν ή θίξατε άθελα σας, εξηγήστε τα πραγματικά σας κίνητρα (ακόμα και παραδεχθείτε την γκάφα σας αν είναι αυτή η περίπτωση σας) , και συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε στην καθημερινότητα σας, χρησιμοποιώντας τις γνωστές τεχνικές επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης σας.