ζωδια Δεκεμβριος Ιχθεις μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

Αρχές του μήνα και μάλιστα συγκεκριμένα 5 με 7 του μήνα, θα ξεφορτωθείτε ότι παλιό και θα φέρετε το νέο.

Είτε πρόκειται για την επιλογή ενός νέου τρόπου ντυσίματος, είτε να αρχίσετε να ακούτε ένα νέο μουσικό κίνημα, ή να δοκιμάσετε νέες διατροφικές συνήθειας, είστε έτοιμοι να σφιχταγκαλιάσετε όλες αυτές τις αλλαγές ολοκληρωτικά , και το αποτέλεσμα θα είναι να εκπλαγούν εντελώς όλοι σας οι γνωστοί- φίλοι και η οικογένεια σας.

 

Ενώ από τις 10 ως τις 12 Δεκεμβρίου , θα έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε το σωστό, θα είναι μια αρκετά δύσκολη φάση , αφού οι πειρασμοί θα σας περικυκλώνουν κανονικότατα.

zodia-taro-45

Γενικότερα θα παραμείνετε σταθεροί στο μονοπάτι σας και πιστοί στην καρδιά και το μυαλό σας.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τώρα σε περίπτωση που ξεστρατίσετε και μια -δυο φορές, είναι απλά ανθρώπινο.

Τα πολύ καλά οργανωμένα πλάνα σας θα υλοποιηθούν δίχως προβλήματα 13 και 14 Δεκεμβρίου, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Ιδιαίτερα όταν το κάθε μέλος της ομάδας σας εμφανιστεί την στιγμή και στον τόπο που ορίσατε το μόνο που θα φαίνεται πάνω σας, είναι το τεράστιο χαμόγελο σας.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μια αρκετά θετική ενέργεια να βρίσκετε στην ατμόσφαιρα μετά τα μέσα του μήνα δηλαδή 17 και 18 -12, θα σας κάνει να χοροπηδάτε από ευτυχία τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Με τόσες σκληρές στιγμές που περάσατε το προηγούμενο διάστημα όλες αυτές οι όμορφες και θετικές στιγμές που τώρα ζείτε σας φαίνονται πραγματικά πανέμορφες- και είναι.

zwdia

 

 

Έχετε υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες στις 24 και 25 -12, αλλά οι λεπτομέρειες που τις απαρτίζουν είναι ακόμα κάπως θολές.

Οπότε επιστρέψτε στον πίνακα σημειώσεων σας, να τελειοποιήσετε τις λεπτομέρειες και να δώσετε στο έργο σας την τελική του εικόνα πριν το στείλετε για την τελική του εκτύπωση και το παρουσιάσετε δημοσίως.

 

zodia-astra-tarot