ζωδια Δεκεμβριος Καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Μήπως οι άνθρωποι σας κοιτάζουν επίμονα 1 και 2 του μήνα;

Μια και μπορεί να γίνετε κάπως υπέρμετροι αν αφεθείτε απλά στα τεχνάσματα σας, ίσως χρειαστείτε τις ημέρες αυτές έναν έμπιστο φίλο , ώστε να σας κρατήσει μακριά από το μπουφέ της εταιρείας πχ σε περίπτωση που προσέχετε τη διατροφή σας ή γίνεστε απρόσεκτοι με τα πιάτα και το σερβίρισμα ή να σας πει να σταματήσετε να τρεμοπαίζετε τα βλέφαρα σας την ώρα που παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά με παρέα.

8 και 9 του μήνα, αποκτάτε την έμπνευση σας από διαφόρων ειδών πηγές , οπότε ρίξτε μια ματιά και στις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί σας διάφορα άτομα από όλο τον κόσμο στο διαδικτυακό σας μπλοκ.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί εκεί να δείτε που να σας μιλήσει μέσα σας και να χτυπήσει την καλλιτεχνική-δημιουργική χορδή σας.

Στα μέσα του μήνα 13 και 14 πιο συγκεκριμένα , η πίεση που ασκούν οι συνάδελφοι ή οι συμμαθητές σας επάνω σας είναι αρκετά μεγάλη, και ανεξαρτήτως που εσείς δεν ενδίδετε σε αυτή, παρόλα αυτά, η όλη κατάσταση δημιουργεί κάποιες εσωτερικές σκέψεις στο μυαλό σας του στυλ “αν είστε αρκετά φυσιολογικοί -ότι και να σημαίνει αυτό ή αρκετά καλοί σε ότι κάνετε ή γενικότερα στη ζωή σας.

Η συντριπτική απάντηση εδώ πάντως είναι πως ναι είστε όντως και καλοί και φυσιολογικοί και μάλιστα ιδιαίτερα χαρισματικοί άρα δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας.

zwdia-zodia-tarw

 

Όλη αυτή η ανακατωσούρα να περιμένετε να λάβει τέλος από τις 20 ως τις 22 Δεκεμβρίου, αν και εσείς θα έχετε βρει ήδη την απάντηση στα ερωτήματα που σας δημιούργησε (η εν λόγω κατάσταση) πολύ νωρίτερα ημερολογιακά και δίχως να χρειαστείτε την βοήθεια κανενός μάλιστα.

Το μυαλό σας λειτουργεί πραγματικά στην εγκοπή του χρόνου δίνοντας σας την απάντηση στο ερώτημα “πως αυτοί κάνουν το τάδε για παράδειγμα” – λέγοντας μετά από αυτή την μικρή διαφώτιση που λάβατε “μάλιστα ώστε έτσι τα καταφέρνουν” και συνεχίζοντας πράττοντας την εργασία σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-fotia

Προσπαθήστε τέλος 26 και 27 του μήνα να παραμείνετε ήρεμοι απέναντι σε μία κατάσταση που θα δείτε τους γύρω σας να τα χάνουν, μιας και έτσι το Σύμπαν έχει σκοπό να σας ανταμείψει με κάποιου είδους επιβράβευσης.

Έστω και αν το βραβείο σας, έχει την ελάχιστη μορφή του, δηλαδή το να ακούσετε ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλα τα άτομα που η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση σας, τους έσωσε την ζωή. Δεν είναι δα και μικρό κατόρθωμα σωστά;

zwdia-agnh