ζωδια Δεκεμβριος Λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Πρώτη και δυο του μηνός περιβάλλεστε από αρκετά δημοφιλή άτομα, όμως προσαρμόζεστε αρκετά εύκολα σε όλα τα είδη γκρουπ ατόμων και αυτό λόγω του ιδιαίτερου χαρίσματος της υπέρτατης γοητείας και αυτοεκτίμησης σας.

Προσπαθήστε όμως να μην παραμερίσετε τους καλύτερους σας φίλους αυτό το διάστημα που θα γνωρίσετε καινούρια άτομα και αρκετά ενδιαφέροντα.

Είστε σχεδόν σίγουροι πως γύρω στις 8 με 9 του μήνα, κάποιος προσπαθεί να σας κάνει να πέσετε στην παγίδα του, και ενώ η αντίδραση σας είναι είναι να κάνετε χιούμορ και να γελάτε με αυτή σας την “παράνοια όπως την αποκαλείτε, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από αυτό σας το προαίσθημα.

zodia-taro-45

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη στο εν λόγω ζήτημα – τουλάχιστον προς τα δικά σας άτομα, όμως το ίδιο σημαντικό είναι και το να προβείτε σε μία έρευνα που θα διεξάγετε μόνοι σας, έτσι για να ελέγξετε ότι τελικά δεν τρέχει κάτι στην πραγματικότητα.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οπότε μαζέψτε όσα περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες βρείτε αν βρείτε, και σε περίπτωση που αυτό ισχύει λάβετε τα μέτρα σας.

13 και 14 Δεκεμβρίου η βοήθεια που θα προσφέρετε απλόχερα στους άλλους είναι και η πηγή της ηρεμίας που σας βοηθάει τα βράδια να κοιμάστε ήρεμα και γεμάτοι ψυχολογικά, ιδίως όταν η βοήθεια αυτή που προσφέρετε , σας αποδίδει το όποιο είδος ανταμοιβής τελικά.

Σας αρέσει να λέτε δεξιά και αριστερά πως ότι κάνετε το κάνετε καθαρά από αγαθοσύνη όμως σαν λέων που είστε , είναι αδύνατον να μην σας ικανοποιούν όλοι αυτοί οι ευφημισμοί που λαμβάνετε ως αντάλλαγμα.

zwdia-fotia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Από τις 19 μέχρι τις 21 του μήνα , θα κάνετε κάθε χώρο στον οποίο θα εισέρχεστε κυριολεκτικά να λάμπει.

Αν όμως τις ημέρες αυτές αισθανθείτε ότι το χαμόγελο δεν σας βγαίνει και τόσο φυσιολογικά τότε μην καταπιέζετε τον εαυτό σας να αποδώσει, σίγουρα σε λίγο καιρό θα επανέλθετε και πάλι στην γνωστή γοητεία σας.

Άλλωστε μόνο και μόνο ο ενθουσιασμός που έχετε μέσα σας και ρέει προς τους άλλους , είναι από μόνος τους αρκετός μιας και επηρεάζετε άμεσα και τους γύρω σας.

zwdia

 

 

Τέλος οι τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη 30 και 31 είναι οι ιδανικές ημέρες για να τσεκάρετε και να ελέγξετε καλά τα οικονομικά σας και τα χρήματα που έχετε αποταμιεύσει ειδικά αν είχατε σκοπό να αγοράσετε κάτι το ακριβό και ακριβώς για αυτόν τον λόγο μαζεύατε χρήματα.

Αν όμως δείτε ότι έχετε κάποιο ζήτημα με τα οικονομικά σας , θα σας συμβούλευα να αποφύγετε την όποια αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ή δανειοδότησης ιδίως αν το επιτόκιο το οποίο την ακολουθεί είναι αρκετά υψηλό.

zwdia-agnh