ζωδια Δεκεμβριος Σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Στις αρχές του Δεκέμβρη και πιο συγκεκριμένα τρεις με τέσσερις του μήνα θα είστε πάντα δεκτικοί να ακούσετε κάποιο μυστικό , και για κάποιο ακαθόριστο λόγο θα λειτουργείτε ως μαγνήτης πάνω σε άλλα άτομα, τα οποία θα σας πλησιάζουν για να σας αποκαλύψουν απόκρυφες προσωπικές ιστορίες από το παρελθόν τους, αρκετά μάλιστα ερωτικές και σόκιν ορισμένες φορές.

Δεν ανησυχούν όμως για αυτά που σας εκμυστηρεύθηκαν διότι γνωρίζουν εκ των προτέρων πως το μυστικό τους είναι ασφαλές μαζί σας.

Οπότε τι είναι αυτές οι σκέψεις που κάνετε για τον εαυτό σας και φανερώνουν μία δόση έλλειψη αυτοπεποίθησης;

zodia-taro-45

 

Η αλήθεια είναι ότι 8 και 9 του μήνα είστε όσο άριστος όσο το Σύμπαν σας επιτρέπει να είστε, και οι υπόλοιποι κανονικά θα έπρεπε να χτυπάνε ασταμάτητα την πόρτα σας μόνο και μόνο για να πάρουν μια μικρή δόση από την υπέροχη σας εικόνα και από το πως τελικά κάποιος μπορεί να είναι άριστος ακόμα και σε περιστάσεις που η ζωή ή η κοινωνία γύρω του δεν του χαρίζει ούτε μια βαθιά αναπνοή.

zwdia-fotia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μέσα του Δεκέμβρη δηλαδή 15 και 16, το να βρείτε νέους τρόπους οργάνωσης καθώς και να καθαρίσετε το σπίτι σας συνολικά, θα είναι το Νο 1 στην λίστα του “πρέπει να κάνω σήμερα” .

Δραστηριότητα που αν και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι υπερβολικά βαρετή , τόσο που θα κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν, για εσάς είναι μια αρκετά διασκεδαστική και επιθυμητή εργασία. Θα είναι πολύ σημαντικό να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό και να κάνετε μια εκπληκτική εργασία ή έργο, ιδίως αν θα βρίσκεστε υπό την επίβλεψη του αφεντικού ή του δασκάλου σας, ειδικά στις 23 με 24 Δεκεμβρίου, ιδίως επειδή τόσο καιρό ψάχνατε να βρείτε ένα πλεονέκτημα για να βρεθείτε πιο μπροστά από όλους τους άλλους σε αυτόν τον τομέα.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι ημέρες 28η και 29η του μήνα φέρνουν εκπλήξεις που ούτε καν θα μπορούσατε να φανταστείτε ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας, στο δρόμο σας.

Εκπλήξεις που όχι μόνο θα ήταν αδύνατον να προβλέψετε αλλά ακόμα και αν τις προβλέπετε θα ήταν εντελώς αδύνατον να αποφύγετε. Λόγω όμως της μεγάλης εμμονής που έχετε και της τελειομανίας του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να μην φοβηθείτε από τις αναποδιές αυτές, και απεναντίας να παραμείνετε ενεργοί παλεύοντας για την εύρεση της λύσης, γεγονός που θα σας στέψει νικητές στο τέλος.

Το κυριότερο από όλα; Δεν θα δώσετε την ευχαρίστηση στους εχθρούς σας να πούνε ότι σας νίκησαν έστω και σε μια μάχη..

zodia-astra-tarot