ζωδια Δεκεμβριος Τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

Όταν οι φίλοι σας , θα έρθουν για να σας ζητήσουν την συμβουλή σας γύρω στις 5 με 7 του μήνα, θα έχετε αρκετά να πείτε.

Το τελευταίο διάστημα κρατάτε τα περισσότερα συναισθήματα για τον εαυτό σας, και αυτή η ευκαιρία θα είναι ιδανική για να βγάλετε προς τα έξω αυτό που τόσο καιρό νιώθετε και να ξελαφρώσετε την καρδιά σας.

 

Από τις 10 ως τις 12 Δεκεμβρίου το κέφι και η χαρά που εκρέει από την αύρα και την παρουσία σας είναι τόσο χαρακτηριστική και έντονη που ακόμα και άγνωστοι , πρόκειται να σας σταματήσουν στον δρόμο ή να σας μιλήσουν εκεί που θα απολαμβάνετε το καφέ σας ζητώντας να τους πείτε το μυστικό της ευτυχίας σας.

zodia-taro-45

Είστε σε θέση να παραμένετε θετικοί στα εύκολα και τα δύσκολα με αποτέλεσμα να αποτελείτε πηγή έμπνευσης για όποιον σας συναντήσει στο δρόμο του.

 

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

17 και 18 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσετε αρκετές στιγμές σύγχυσης και θολούρας, και όσο και αν μισείτε πραγματικά να χάνετε τον έλεγχο του μυαλού σας, δυστυχώς τις ημέρες αυτές θα έχετε μια αρκετά μεγάλη αδυναμία στο να συγκρατήσετε πληροφορίες ονόματα κλπ πληροφορίες.

Οι κοντινοί σας φίλοι σίγουρα θα συγχωρέσουν αυτή την κάπως αφηρημένη συμπεριφορά σας, όμως για το δικό σας καλό , καλύτερα να φροντίσετε να ακυρώσετε τα όποια σημαντικά ραντεβού, συνεντεύξεις, συναντήσεις, και ραντεβού έχετε.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Προς τα τέλη του Δεκέμβρη δηλαδή 24 και 25 του μήνα, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας και ακόμη παραπάνω, ώστε να κρατάτε τον εαυτό σας ενεργό όλη την ώρα ώστε να αποτρέψετε το μυαλό σας από το να ταξιδεύει σε σκέψεις που δεν πρέπει να κάνει αυτή την χρονική περίοδο ιδίως.

Οι συνεχείς αποσπάσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας και η επίλυση στο πρόβλημα σας τις ημέρες αυτές. 28 με 29 του Δεκέμβρη η καλοτυχία σας χαμογελάει με αποτέλεσμα να σας προσδίδει μία λαμπερή προοπτική επιτυχίας και προόδου στην καθημερινή σας ζωή. Πόσο τυχεροί θα είστε , ούτε που το φαντάζεστε.

zwdia-zodia-tarw