ζωδια Δεκεμβριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

 

Αισθάνεστε πρωτότυποι, γεμάτοι ενθουσιασμό και γεμάτοι ζωή. Τι καταπληκτικός τρόπος για να τελειώσετε το έτος. Η ισχυρή δύναμη της θέλησής σας, η δημιουργική σας ικανότητα και τα κίνητρά σας για να γίνουν τα πράγματα γρήγορα, θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα πολύ παραγωγικό τέλος για το 2016.

Για την ακρίβεια, ο Δεκέμβριος του 2016 θα είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, θα έχετε πολλά κατά τη διάρκειά του και αρκετά συναρπαστικά γεγονότα της τελευταίας στιγμής. Είστε σε διάθεση για καινοτομία, μπορεί να είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από την οικογένειά σας για να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό ή αντισυμβατικό αυτή την εορταστική περίοδο.

 

Έχετε μια αίσθηση ελευθερίας και αυτοπεποίθησης να αποπνέει από μέσα σας, σαν να έχετε επιτέλους αποτινάξει τις παρατεταμένες αμφιβολίες που έρχονταν και έφευγαν φέτος. Είστε ένα πάρτι άνιμαλ και κανένα πάρτι δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς εσάς – μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο των εκδηλώσεων με τις ιστορίες και το χιούμορ σας.
Τον Δεκέμβριο του 2016 δίνετε μεγάλη έμφαση στην εκτεταμένη οικογένεια και θα προσπαθήσετε πολύ να τους συμπεριλάβετε όλους κατά το σχεδιασμό των συναθροίσεων, δεν θέλετε κανέναν να αισθανθεί στην απ’ έξω ή να χάσει τη διασκέδαση.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια για ένα μεγαλύτερο συγγενή ή να υποστηρίξετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν φίλο που είναι μόνος του κατά τη διάρκεια των γιορτών. Το να περιβάλλεστε από την οικογένειά σας είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, και τα θετικά vibes από τις γιορτές θα σας αφήσουν με μια σίγουρη και ενεργητική διάθεση για το 2017.

Το 2016 τελειώνει με μια γιορτή για όλα όσα έχετε πετύχει όλο το χρόνο, μπαίνετε με μια μεγάλη δόση δύναμης, πίστης και ενέργειας στο 2017, για το οποίο είστε ήδη ενθουσιασμένοι. Μπορεί να φταίει το ότι έχετε κάποια συναρπαστικά σχέδια για το 2017, νιώθετε πολύ ενεργοποιημένοι και ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ο,τιδήποτε. Η αρχή του 2017 θα είναι πηγή έμπνευσης και πολύ συναρπαστική για τους Διδύμους, καθώς είστε σε επιφυλακή για ευκαιρίες και έχετε τη θέληση να κάνετε οτιδήποτε συμβεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Για εκείνους τους Δίδυμους που έχουν δημιουργικές σταδιοδρομίες, ο Δεκέμβριος του 2016 θα είναι γεμάτος με ιδέες και κίνητρα για την επόμενη χρονιά. Μπορεί να περάσετε αρκετό χρόνο το Δεκέμβριο ερευνώντας και σχεδιάζοντας τα έργα του επόμενου έτους. Έχετε ένα όραμα για το πού θέλετε να είστε και νιώθετε μεγάλη έμπνευση από τις ευκαιρίες που βλέπετε. Αισθάνεστε πολύ ανταγωνιστικοί και έχετε έναν διακαή πόθο να ξεπεράσετε και να ξεγελάσετε τους ανταγωνιστές σας το 2017.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Δίδυμοι δεν κινούνται πάντα από τη νίκη, σας αρέσει να λαμβάνετε μέρος και να αξιοποιείτε στο έπακρο τα πάντα. Ωστόσο η παρόρμησή σας να κερδίσετε είναι ισχυρή αυτό το μήνα. Αισθάνεστε ότι έχετε φθάσει σε ένα στάδιο που έχετε εργαστεί πολύ σκληρά και τώρα έχετε το πλεονέκτημα που θα σας βοηθήσει να φύγετε προς τα εμπρός. Θα πρέπει να επιλέξετε τους έμπιστους και τους συνεργάτες σας με προσοχή – πρέπει να έχετε ανθρώπους γύρω σας που θα σας στηρίξουν πραγματικά και δεν θα αναιρούν αυτό που κάνετε.

Νιώθετε πως η δουλειά σας είναι ικανοποιητική σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο τώρα, και αυτό είναι που σας κινεί προς τα εμπρός με τέτοιο ενθουσιασμό και κέφι.
Οι Δίδυμοι που δεν αισθάνονται ότι η δουλειά τους ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες τους, θα έχουν την ορμή για να βρουν μια νέα καριέρα ή δουλειά.
Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους Δίδυμους που εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής, της επιστήμης, της τεχνολογίας και στις αναδυόμενες βιομηχανίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia