ζωδια Δεκεμβριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Αγαπητοί Ζυγοί, το Δεκέμβριο του 2016 να έχετε πίστη στα οράματά σας, τις πεποιθήσεις σας και τους στόχους σας και να επιμείνετε σε αυτά.

Να είστε οι δικοί σας υποστηρικτές και μην περιμένετε την έγκριση ούτε την υποστήριξη των άλλων, ακούστε τα ένστικτά σας και κυνηγήστε τα. Ζήστε τη δική σας αλήθεια και μην προκληθείτε ή εξαναγκαστείτε να συμμορφωθείτε.

 

Το 2016 είχε να κάνει με το μονοπάτι της ζωής σας και με το να ανακαλύψετε εκ νέου τη δύναμή σας, αλλά η δουλειά σας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ζήστε σύμφωνα με τη δική σας αλήθεια και να θυμάστε ότι ενώ το «ακολούθα το όνειρό σου» είναι μια πιασάρικη φράση που χρησιμοποιείται συχνά και δεν είναι πάντα πρακτική, όλοι μας έχουμε πολλά όνειρα και δεν είναι όλα αδύνατα. Για την ακρίβεια τα περισσότερα είναι εφικτά σε κάποιο βαθμό και είναι πάντα καλό να νιώθουμε ότι τα επιδιώκουμε με κάποιο τρόπο και δεν τα αφήνουμε να ξεχαστούν.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Ζυγοί προσανατολίζονται πολύ από τους στόχους τους και έτσι το Δεκέμβριο του 2016 είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε τους στόχους που θα δουλέψετε το επόμενο έτος. Αυτοί μπορεί να είναι σχετικοί με τη γυμναστική, τα οικονομικά, τα ταξιδιωτικά ή οτιδήποτε έχει σημασία για εσάς. Σχεδιάστε λίστες και χρονοδιαγράμματα, για το πότε και το πού σκοπεύετε να κάνετε βήματα προς την επίτευξη αυτών των στόχων.

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Το πρώτο μέρος του Δεκεμβρίου είναι πολύ δραστήριο και καταπληκτικό για τις πωλήσεις, το διεθνές εμπόριο και κυρίως τα καταναλωτικά αγαθά – οπότε ένας καλός μήνας για την επιχείρησή σας. Είναι ένας προσοδοφόρος και οικονομικά επιτυχημένος μήνας για τους Ζυγούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα πρέπει να είστε πολύ αποφασιστικοί και να παρέχετε ισχυρή ηγεσία στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2016, καθώς οι ρυθμοί θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν θα υπάρχει χρόνος για να πολυσκέφτεστε τα πράγματα. Μην πάρετε ρίσκα ή επιτρέψετε σε μια στιγμή βιασύνης να απειλήσει την καλή δουλειά που έχετε κάνει. Οι Ζυγοί είναι πολύ δραστήριοι το Δεκέμβριο του 2016, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που είναι ασυνήθιστα γι’ αυτούς. Μετρήστε μέχρι το 10 αν χρειαστεί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα πράγματα θα ηρεμήσουν αργότερα μέσα στο μήνα του Δεκεμβρίου, και θα υπάρχει άφθονος χρόνος για να ετοιμαστείτε για τις γιορτές.
Λάβετε υπόψη σας τις καιρικές συνθήκες, καθώς ενδέχεται να επηρεάσουν την επιχείρησή σας αυτό το Δεκέμβριο, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι παραδόσεις σας γίνονται νωρίς και ότι έχετε τη σχετική ασφαλιστική κάλυψη. Εάν εργάζεστε σε ομάδα, λάβετε υπόψη σας ότι πολλοί εργαζόμενοι μπορεί να μην είναι σε θέση να δουλέψουν στα μέσα του Δεκεμβρίου, λόγω είτε καιρικού χάους, είτε διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, είτε απεργιών.

Βεβαιωθείτε ότι μπορούν να εργαστούν από το σπίτι και να είναι ευέλικτοι.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη του 2016 φαίνεται καλό για τους Ζυγούς. Ήρθε η στιγμή να απλώσετε τα πόδια σας και να δώσετε στον εαυτό σας συγχαρητήρια για την καλή του δουλειά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia