ζωδια Δεκεμβριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Ο Δεκέμβριος του 2016 μπορεί να είναι ένας εκνευριστικός μήνας, και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι προκειμένου να πετύχετε αυτά που έχετε ως στόχο. Περισσότερη ταχύτητα – λιγότερη βιασύνη, είναι το σύνθημα. Να είστε επιμελείς και να δουλέψετε με συνέπεια για τους στόχους που έχετε για το τέλος τους έτους, και ολοκληρώστε τα πράγματα σωστά.

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βιάσετε ή να εξαναγκάσετε θέματα.Τα πράγματα θα πρέπει να δουλευτούν από μόνα τους, και αυτό θα διαρκέσει όσο διάστημα χρειάζεται. Τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν, αλλά όχι αμέσως. Η σκληρή σας δουλειά και η προσπάθειά σας θα αποδώσουν.

 

Οι υπεκφυγές θα καταλήξουν να κάνουν κακό σε εσάς και τη φήμη σας. Θα σκεφτείτε τους στόχους σας και πώς οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας άλλαξαν φέτος, για να αντανακλούν την εξέλιξη της προσωπικότητάς σας. Θα πρέπει να προγραμματίσετε το πώς θα προχωρήσετε τους στόχους σας, μην αφήσετε τα πράγματα να σας ξεγλιστρήσουν το 2017. Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να βάλετε διασκεδαστικούς στόχους για το επόμενο έτος, δηλαδή εκδηλώσεις που περιμένετε και πράγματα για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Επωφεληθείτε από αυτή την εποχή του χρόνου, για να ανανεώσετε την επαφή σας με φίλους και μέλη της οικογένειάς σας. Θυμηθείτε τη σημασία του ευρύτερου δικτύου υποστήριξής σας, και φροντίστε να τους ευχαριστήσετε και να τους ευχηθείτε για το Νέο Έτος. Θα είστε σε αυξημένη επαφή με νέους ανθρώπους το Δεκέμβριο του 2016, και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με το παιδί μέσα σας – το οποίο μπορεί να σας διδάξει κάτι σχετικά με ένα μέρος σας που έχετε χάσει, κατά τη διάρκεια των μακρών και δύσκολων δρόμων της ζωής.

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016
Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας άκρως επιτυχημένος μήνας για τους Ιχθύες που εργάζονται σε κλάδους όπως η οικοδομή, η αρχιτεκτονική, η αεροπορία, η αυτοκινητοβιομηχανία και τα ρούχα ή η χειροτεχνία. Εάν εργάζεστε με τα χέρια σας ή κάνετε κάτι / σχεδιάζετε μηχανικής φύσης, μπορείτε να κάνετε άλματα και να πάρετε κάποια αναγνώριση επίσης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα σας δοθεί αρκετή προστιθέμενη ευθύνη φέτος, ειδικά όταν πρόκειται για τη διαχείριση και ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας πριν δεχτείτε. Αλλά αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, από την άποψη της ευθύνης ή της δυσκολίας. Αυτή δεν είναι μια στιγμή που καλωσορίζετε απαραίτητα τις προκλήσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε ως έναν τρόπο για να ελέγξετε την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως το άτομο που σας δίνει αυτό το νέο ρόλο, πιστεύει σε εσάς περισσότερο από όσο πιστεύετε εσείς στον εαυτό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Η αυτοπειθαρχία είναι ζωτικής σημασίας για την καριέρα σας, όπως είναι και η ικανότητά σας να τηρείτε προθεσμίες και να διαθέτετε το χρόνο σας. Σχεδιάστε ένα χρονοδιάγραμμα και κρατήστε το. Έχετε τη δυνατότητα, τόσο τώρα όσο και στο νέο έτος, να φτάσετε σε μια θέση στην καριέρα σας που θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία. Αυτή είναι ελευθερία για να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε ανθρώπους ή πιο ευέλικτα ωράρια εργασίας.

Οι Ιχθύες που σκέφτονται μια νέα καριέρα, μπορεί να ακολουθήσουν κάτι που έκανε η μητέρα τους είτε που ήθελε να κάνει – αν και δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα να ζήσετε τα ανεκπλήρωτα όνειρά της.
Αυτό το Δεκέμβριο έχετε την ευκαιρία να ορίσετε τον εαυτό σας, όχι από αυτό που κάνετε, αλλά από το πώς το κάνετε. Θα είστε σε θέση να φέρετε τον ιδεαλισμό σας και την ανησυχία σας για την ανθρωπότητα μέσα στη δουλειά σας, προσθέτοντας μια σημαντική διάσταση στο οχτάωρο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66