ζωδια Δεκεμβριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Κριοί, μετά από μια κουραστική και δύσκολη χρονιά, θα μάθετε ότι το 2016 τελειώνει με έναν μήνα που θα είναι πραγματικά μέσα στη χαρά και στη διασκέδαση.
Μάλλον θα είναι καλύτερο να τελειώσετε με όση περισσότερη δουλειά μπορείτε πριν μπει για τα καλά ο Δεκέμβριος, γιατί μπορεί να νιώθετε αρκετά τεμπέληδες και να μην έχετε κίνητρα (όσο αφορά τη δουλειά) για να ασχοληθείτε με τα καθημερινά θέματα.

 

Θα είστε ανάλαφροι, και η ικανότητά σας να τα πηγαίνετε πολύ καλά με όλους θα είναι εξαιρετική – ήρθε η ώρα να αφήσετε όλα τα άσχημα συναισθήματα στο παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά σε όλες τις σχέσεις σας. Υπάρχει ένα πνεύμα συμφιλίωσης στο χάρτη σας, και μπορείτε να συμβάλετε στην επίτευξη συμφιλίωσης ανάμεσα στις «αντιμαχόμενες πλευρές» μέσα στην οικογένεια ή τους φίλους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Κριοί, ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να επενδύσετε στην τέχνη, τα κοσμήματα ή τις μετοχές που έχουν να κάνουν με τη λιανική ή τη βιομηχανία του θεάματος. Σκέφτεστε πολύ καθαρά και λογικά τώρα, και μπορείτε να πάρετε μια σοφή απόφαση όσο αφορά τον οικονομικό σχεδιασμό για το επόμενο έτος. Μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε για το μέλλον, ίσως για ένα αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε ή μια επέκταση στο σπίτι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016
Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να επενδύσετε στην τέχνη, τα κοσμήματα ή να γίνετε χορηγοί των τεχνών ως μέρος της επιχείρησής σας. Μπορεί να επωφεληθείτε από ένα γενναιόδωρο μπόνους από την εταιρεία σας ή ένα μεγάλο δώρο από έναν πελάτη σας. Είναι σίγουρα μια εποχή που η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί.

Μπορεί να βρεθείτε να καθοδηγείτε ή να έχετε ρόλο συμβουλάτορα σε έναν νεότερο συνάδελφο ή υπάλληλο – θα είστε σε θέση να παρακινήσετε, να καθοδηγήσετε ή ακόμη και να διδάξετε αυτό το πρόσωπο.
Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για να διαβάσετε, να κάνετε κάποια έρευνα ή να μάθετε κάτι που να έχει να κάνει με τη δουλειά ή την καριέρα σας.

zwdia-fotia

Καθώς ο Δεκέμβριος πλησιάζει στο τέλος του, θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε για το μέλλον και θα αρχίσετε να προγραμματίζετε για το επόμενο έτος και μπορεί να θέλετε να εξετάσετε νέες ευκαιρίες και νέες οδούς για να εξερευνήσετε, από την άποψη των προοπτικών της σταδιοδρομίας σας ή για το προς τα πού να κατευθύνετε την επιχείρησή σας. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις κοινωνικό -πολιτικές τάσεις και το πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν την επιχείρησή σας και πώς μπορείτε εσείς να επωφεληθείτε από αυτές, αντί να σας ξαφνιάσουν.

Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος θα βοηθήσει τους Κριούς το επόμενο έτος, όσο αφορά τις προοπτικές αμοιβής και την εύρεση εργασίας.
Κάποια πράγματα μπορεί να είχαν μείνει αβέβαια στο τέλος του Νοεμβρίου, ωστόσο από τα τέλη του Δεκέμβρη του 2016 τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους και θα αρχίσετε να βλέπετε ότι τα σχέδιά σας πάνε καλά και λειτουργούν πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00