ζωδια Δεκεμβριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Αγαπητοί Λέοντες, τα χρήματα και οι επενδύσεις είναι το θέμα του Δεκεμβρίου του 2016. Αυτό που είναι σημαντικό σε κάθε έκφανση της ζωής, είναι να μην δανειστείτε ή να δανείσετε σε φίλους ή οικογένεια. Και αν διαχειρίζεστε χρήματα για λογαριασμό άλλων, να κρατήσετε τα δικά σας και τα δικά τους ξεχωριστά.

Μην δανείσετε οτιδήποτε υλικό που εκτιμάτε, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην το πάρετε πίσω. Αν σας δανείσουν κάτι (και σας συμβουλεύω να μην το κάνετε) φροντίστε να προσέξετε πολύ το αντικείμενο αυτό, καθώς ένα ατύχημα πέρα από τον έλεγχό σας θα μπορούσε να του προκαλέσει βλάβη.

 

Το να έχετε ασφάλιση (για ταξίδια, προστασία των καρτών σας, του σπιτιού και των περιεχομένων του) είναι πολύ σημαντικό τώρα, καθώς με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορείτε εύκολα να γίνετε το θύμα ενός απρόβλεπτου γεγονότος, ασχέτως με το πόσο καλά προετοιμασμένοι είστε.
Στο ίδιο θέμα, πράγματα πέρα από τον έλεγχό σας μπορεί να διαταράξουν την τάξη της ζωής σας – αυτό μπορεί να είναι ακραίες καιρικές συνθήκες ή μια γρίπη και γι’ αυτό μην αφήσετε προθεσμίες τον Δεκέμβριο, καθώς δεν μπορείτε να βασιστείτε στο σύμπαν να σας βοηθήσει.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρά το γεγονός ότι εργάζεστε σκληρά το Δεκέμβριο του 2016, μπορεί να απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα και μπορεί επίσης να αισθανθείτε υποτιμημένοι και αδικημένοι. Δεν πρέπει να το λάβετε αυτό σοβαρά υπόψη, αυτή είναι απλά μια περαστική φάση που προέρχεται από τους πλανήτες, και θα πρέπει να το βάλετε στόχο να μην τους αφήσετε να σας ρίξουν τη διάθεση. Λυπάμαι που τα λόγια μου είναι αρνητικά, αλλά πιστεύω ότι το να σας προειδοποιήσω δεν μπορεί να βλάψει.

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια πολύ ψυχική περίοδος, όταν τα συναισθήματα, τα ένστικτα και τα όνειρα μπορεί να είναι προφητικά. Μπορεί να αναζητήσετε ένα μέντιουμ ή έναν μάντη για να μάθετε για το μέλλον σας ή να έρθετε σε επαφή με έναν αποθανόντα συγγενή. Μην αφήσετε άλλους να σας παραπέμψουν κάπου και μην διαλέξετε έναν τσαρλατάνο από τις σελίδες αγγελιών. Μια αίσθηση déjà vu δεν πρέπει να αγνοηθεί και ούτε και μια ισχυρή αίσθηση για ένα πρόσωπο ή ένα οικονομικό θέμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου2016

Αντιγράψτε τα δεδομένα σας, κρατήστε τα πάντα γραπτώς και μη βασίζεστε σε προφορικές συμφωνίες. Να είστε όσο γίνετε πιο ξεκάθαροι σε όλες τις επικοινωνίες σας. Βεβαιωθείτε ότι οι φόροι και οι αποδείξεις σας είναι σε μια σειρά –μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο. Είναι καλύτερο να ελέγξετε τα πράγματα, αν τα έχετε αναθέσει σε άλλους.
Ασφαλίστε τον επαγγελματικό σας χώρο πριν τα Χριστούγεννα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια πολύ καλή περίοδος, για τους διαχειριστές των τεχνών και τη διοργάνωση θεατρικών ή μουσικών εκδηλώσεων. Είναι επίσης εξαιρετικά παραγωγικός για το graphic design, την ηλεκτρονική τέχνη, τη μουσική παραγωγή και τις μορφές τέχνης όπως η αρχιτεκτονική, η γλυπτική και η κατασκευή κοσμημάτων. Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό πεδίο, το οποίο εξαρτάται επίσης από πρακτικές μεθόδους / υλικά (π.χ. κεραμική) ή μαθηματικά (π.χ. αρχιτεκτονική, μουσική σύνθεση), αυτή είναι μια εποχή ευκαιριών και παραγωγικότητας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι Λέοντες που εργάζονται με παιδιά, θα έχουν μεγαλύτερες ευθύνες από ό,τι συνήθως το Δεκέμβρη του 2016. Μπορεί να εμπλακείτε συναισθηματικά και να αισθάνεστε μια πνευματική υποχρέωση να παρέμβετε και να βοηθήσετε. Μπορεί να δωρίσετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά για τα Χριστούγεννα ή ακόμα και να οργανώσετε μια εορταστική εκδήλωση στο θάλαμο των παιδιών σε ένα τοπικό νοσοκομείο ή μπορεί να βοηθήσετε μη προνομιούχα παιδιά.

Αν τα δικά σας παιδιά είναι άνετα, μπορεί να τα ενθαρρύνετε να συλλέξουν τα ανεπιθύμητα παιχνίδια τους και να τα δωρίσουν στα φτωχότερα παιδιά. Μπορεί να κάνετε πολλές θυσίες το Δεκέμβριο του 2016, για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας θα έχουν τα καλύτερα Χριστούγεννα. Στους Λέοντες αρέσει να κακομαθαίνουν και να κάνουν τις γιορτές ξεχωριστές, ανεξάρτητα με το πόσα χρήματα διαθέτουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66