ζωδια Δεκεμβριος Κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

1 και 2 του μηνός είστε ένας γενναίος πρωτοπόρος αφού αν κάποιος σας ζητήσει να δοκιμάσετε ένα περίεργο φαγητό ή να πάρετε μέρος σε κάποιο επικίνδυνο άθλημα το οποίο δεν έχετε ξαναδοκιμάσει θα πείτε ναι δίχως δεύτερη σκέψη.

Η υπέρ ανταγωνιστική σας πλευρά θα εμφανισθεί στο προσκήνιο στις 5 με 7 του μήνα και αποτελεί το αποτέλεσμα φτωχής φιλοτιμίας από πλευράς σας.

Επομένως να ξέρετε πως όταν τελειώσει το παιχνίδι , έτσι και δεν συγχαρείτε τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντιπάλους σας, πρόκειται να λάβετε αρνητικές κριτικές για την συμπεριφορά σας αυτή.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

13 και 14 του μήνα θα ανησυχείτε τρομερά για το στάτους σας, μία κατάσταση που όμως από ότι φαίνεται είναι ορατή μόνο στα δικά σας μάτια μιας και κανείς από τους υπολοίπους γύρω σας δεν δείχνει να ανησυχεί για το το εν λόγω θέμα. Το να προσπαθεί κανείς να καλυτερέψει τον χαρακτήρα του και τον εαυτό του γενικότερα είναι ένα θετικό γεγονός, όχι όμως όταν γίνεται μόνο και μόνο για λόγους αναγνωρισιμότητας και επίδειξης.

19 με 21 Νοεμβρίου νιώθετε έντονα την τάση να είστε και να πράτετε εντελώς βασιζόμενοι στον αυθορμητισμό σας. Όμως καλό θα ήταν να σκεφτείτε και λίγο τις συνέπειες του έντονου αυθορμητισμού που δείχνετε τις ημέρες αυτές.

Βλέπετε πρώτα κάνετε την πράξη που θέλετε και μετά την σκέφτεστε, μέθοδος που σίγουρα μπορεί να σας οδηγήσει σε τρομερά λάθη και να φέρει μπόλικα προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

zwdia-fotia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η έλλειψη χρημάτων 22 ή 23 του μήνα σας κρατάει λίγο πίσω στις πράξεις σας, γεγονός που μπορεί να ονομαστεί και ως ευλογία μεταμφιεσμένη ως αρνητικότητα.

Το να αλλάξετε αυτή την στιγμή τις μεθόδους χρήσης και αξιοποίησης των χρημάτων σας θα σας οδηγήσει σε μεγάλα μελλοντικά κέρδη.

28 και 19 Δεκεμβρίου ετοιμαστείτε να επιβιβαστείτε στο τρένο της αδρεναλίνης. Άλλωστε εσείς λατρεύετε αυτό το συναίσθημα

zwdia-zodia-tarw