ζωδια Δεκεμβριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Αγαπητοί Παρθένοι, το Δεκέμβριο του 2016 θα είστε άτακτοι και η αίσθηση του χιούμορ σας θα είναι επίσης στα πάνω της. Οι Παρθένοι είναι καταπληκτικοί αφηγητές, και κατά τη διάρκεια των γιορτών ιδίως – όταν βλέπετε ανθρώπους που δεν έχετε δει καιρό – είναι μια καταπληκτική εποχή για να χρησιμοποιήσετε αυτό το ταλέντο σας για να τους εξιστορήσετε τα γεγονότα της ζωής σας αυτό το έτος.

Θα έχετε κάποιον παραπάνω χρόνο ελευθερίας και είστε σε διάθεση για παιχνίδια, είτε πρόκειται για σκάκι, σταυρόλεξα, Sudoku ή άλλα παιχνίδια διανοητικής τόνωσης. Οι Παρθένοι απολαμβάνουν τη διέγερση των παζλ και των παιχνιδιών με λέξεις.

 

Μπορεί να απολαύσετε τη δημιουργία καρτών και δώρων αυτή την εορταστική περίοδο, για να τους δώσετε αυτή τη προσωπική πινελιά σας. Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για τις εργασίες που αφορούν τις τέχνες (δηλαδή έργα τέχνης, δημιουργία καρτών, ξυλόγλυπτα, κεραμικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ραπτική, κτλ).

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα απολαύσετε τις φυσικές προκλήσεις το Δεκέμβριο του 2016 και μπορεί να πάρετε μέρος σε διασκεδαστικές διαδρομές ή ενεργητική άσκηση, για να προετοιμαστείτε για τυχόν κιλά που μπορεί να πάρετε με το φαγητό των γιορτών.
Μπορεί να είστε αρκετά παρορμητικοί στα έξοδά σας αυτό το Δεκέμβριο, οπότε κρατήστε όλες τις αποδείξεις, ώστε να μπορέσετε τουλάχιστον να τα επιστρέψετε αν αλλάξετε γνώμη.

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας πολύ θετικός μήνας για να αρχίσετε να σκέφτεστε το επόμενο έτος, ιδίως σε σχέση με τα χρήματα. Αυτό σημαίνει νέους τρόπους για να βγάλετε λεφτά, να εξοικονομήσετε χρήματα, να επενδύσετε χρήματα ή ιδέες για δεύτερη πηγή εισοδήματος. Για την ακρίβεια, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για επιχειρηματικές ευκαιρίες / ιδέες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτά τα Χριστούγεννα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Πολλοί Παρθένοι οι οποίοι εξακολουθούν να σπουδάζουν, μπορεί να αρχίσουν να σκέφτονται μια σταδιοδρομία που αφορά τα παιδιά αυτό το Δεκέμβριο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει θέματα που θα επιλέξετε στο μέλλον ή την εργασία που θα ψάξετε για το καλοκαίρι.
Η επικοινωνία με τους πελάτες είναι ζωτικής σημασίας το Δεκέμβριο του 2016: Μην αμελήσετε να ευχηθείτε στους πελάτες σας για τις γιορτές και να ορίσετε ειδικές εκπτώσεις, ευκαιρίες και προσφορές για τους πελάτες σας. Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να εδραιώσετε καλές σχέσεις, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλους τους πελάτες σας, παλιούς και νέους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Όποια κι αν είναι η εργασία σας, αφιερώστε το χρόνο να ευχηθείτε στις ομάδες σας στο Facebook ή στο δίκτυο του LinkedIn για το Νέο Έτος – αυτή είναι η ευκαιρία σας να πείτε ένα γεια, να με θυμάσαι. Στα θέματα δικτύωσης, ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον μπορείς να κάνεις μια ερώτηση ή να δημιουργήσεις μια ευκαιρία με το νέο έτος. Σε κανέναν δεν αρέσει να έρχονται σε επαφή μόνο όταν τους χρειάζονται, αλλά αν τους ευχηθήκατε κατά τη διάρκεια των γιορτών, δημιουργείται μια αίσθηση συχνής επικοινωνίας και θα σας θυμούνται για καλούς λόγους.

Οι ευχές τα Χριστούγεννα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε μια επιχείρηση και είναι επίσης μια ευκαιρία να εδραιωθούν καλές σχέσεις με τους συναδέλφους – περνάτε οκτώ ώρες την ημέρα στη δουλειά, μπορείτε κάλλιστα να έχετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους εκεί και να προωθήσετε το καλό πνεύμα.
Φροντίστε τους ανθρώπους που φτιάχνουν την επιχείρησή σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia