ζωδια Δεκεμβριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

 

Αγαπητοί Τοξότες, ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ο ιδανικός μήνας για ξεκούραση και χαλάρωση. Χρειάζεστε πραγματικά ένα ψυχικό διάλειμμα το Δεκέμβριο για να χαλαρώσετε, καθώς ήταν μια πολύ δραστήρια και γρήγορη χρονιά.

Ενώ για πολλές επιχειρήσεις ο Δεκέμβριος σημαίνει περισσότερη και όχι λιγότερη δουλειά, αν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να πάρετε άδεια για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσετε να κάνετε ένα διάλειμμα. Μην κάνετε φιλόδοξα σχέδια για πάρτι το Δεκέμβριο, αφήστε το αυτό στη μητέρα ή την αδελφή σας, πηγαίνετε στο σπίτι τους και αφήστε τους να κάνουν όλη τη δουλειά, σας αξίζει λίγη ξεκούραση.

 

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε τόσο πολύ τους ρυθμούς σας, είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα που είναι για την ψυχαγωγία και την χαλάρωσή σας και τα οποία σας επιτρέπουν να ξεχαστείτε. Υπάρχει ο πειρασμός να ξεφύγετε με το αλκοόλ αυτά τα Χριστούγεννα, οπότε να είστε προσεκτικοί και να κάνετε τα πάντα με μέτρο.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είστε πολύ πρακτικοί τώρα και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, θέλετε να ολοκληρώσετε τα πάντα για το τέλος του χρόνου αποτελεσματικά.
Ένα μειονέκτημα του Δεκεμβρίου του 2016, είναι ότι εξιδανικεύετε το παρελθόν και το συγκρίνετε με το παρόν, με έναν τρόπο που ρίχνει άδικα πολύ θετικό φως στο παρελθόν και κρίνει σκληρά το παρόν. Μην προσπαθήσετε να ανακτήσετετο παρελθόν ή να το αναδημιουργήσετε, προσπαθώντας να επαναλάβετε χώρους / ανθρώπους / εκδηλώσεις – τίποτα δεν είναι τόσο καλό τη δεύτερη φορά. Ζήστε τη στιγμή και μην επιτρέψετε στην αναπόλησή σας να επισκιάσει τη χαρά του τώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Υπάρχει ένας παράγοντας καλής αίσθησης στη δουλειά σας και θα μπορείτε να δείτε την καλύτερη πλευρά, ακόμη και των ανθρώπων που συνήθως σας ενοχλούν ή σας εκνευρίζουν.
Το Δεκέμβριο του 2016 θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να είστε αποτελεσματικοί, καθώς θα υπάρξουν προβλήματα μηχανημάτων, υλικοτεχνικά προβλήματα ή ακόμα και διαρθρωτικά προβλήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το χώρο εργασίας σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το σύνθημα είναι: να είστε προετοιμασμένοι και αφήστε περισσότερο χρόνο από ό,τι χρειάζεστε για όλες τις προθεσμίες και τα ταξίδια σας.
Μπορείτε να δημιουργήσετε οργάνωση μέσα στο χάος το Δεκέμβριο του 2016 – έχετε καθαρό μυαλό και δύναμη χαρακτήρα για να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις της στιγμής.

Εάν εργάζεστε σε δημόσια υπηρεσία, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια των γιορτών για να βοηθήσετε τους άλλους και να τους υποστηρίξετε. Μπορεί, ωστόσο, να είναι μια πολύ ικανοποιητική περίοδος που το επίπεδο εκπλήρωσης, ικανοποίησης και συντροφικότητας που βιώνετε στην εργασία σας να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα.
Τοξότες, ο Δεκέμβριος του 2016 είναι η ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε δημιουργικά έργα με επιτυχία. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την οργανωτική και τη συντονιστική πλευρά των καλλιτεχνικών σας έργων αποτελεσματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia