ζωδια Δεκεμβριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

Aquarius

Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας αυτά τα Χριστούγεννα. Ναι, όλοι ενθουσιαζόμαστε αλλά ό,τι λάμπει… ξέρετε το υπόλοιπο. Να είστε σίγουροι ότι δεν εξαπατάστε με κάτι που μοιάζει καταπληκτική προσφορά, η οποία όμως έχει κρυμμένα έξτρα ή κρυφούς όρους που δεν ξέρετε.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις συμβάσεις κινητών τηλεφώνων, για διακοπές, για προσφορές ίντερνετ. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να πάρετε τα λεφτά σας πίσω, χωρίς αυτό να συνεπάγεται κόστος εάν το κάνετε. Βασικά, σκεφτείτε το διπλά προτού αγοράσετε κάτι που είναι τεχνικό, έρχεται με ασφάλεια ή με σύμβαση.

 

Υπάρχουν πάντα στιγμές που μαθαίνουμε ποιοι είναι οι αληθινοί μας φίλοι – και αυτές είναι συχνά κατά τη διάρκεια των γιορτών. Μπορεί να πάρετε μια ξαφνική εικόνα για τους ανθρώπους που κάνετε παρέα, η οποία σας αφήνει να αναρωτιέστε αν τους γνωρίζετε πραγματικά καθόλου. Κατά τη διάρκεια μιας στιγμής μέθης, μπορεί κάτι να αποκαλυφθεί το οποίο θα σας κάνει να σκεφτείτε «μάλιστα, δεν το ήξερα αυτό»!

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να κάνετε ένα βήμα πίσω από κάποιους φίλους στη συνέχεια. Ένας φίλος μπορεί να γίνει ο καταλύτης, για να σας κάνει να ασχοληθείτε με κάτι που είτε αναβάλατε είτε αποφεύγατε. Να είστε προσεκτικοί όταν μπαίνετε σε δουλειές ή δανείζετε χρήματα σε φίλους.

Φροντίστε την υγεία σας το Δεκέμβριο του 2016. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για ένα check-up και για να ελέγξετε τη χοληστερόλη, την πίεση και τη συνολική υγεία σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς να μειώσετε το άγχος, και ίσως να κάνετε μια έρευνα σχετικά με το πώς η διατροφή, ο διαλογισμός ή η άσκηση μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2016

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για όσους εργάζονται στις τέχνες ή τους θεραπευτικούς τομείς. Αν φροντίζατε τους πελάτες σας καλά, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ τυχερή εποχή για εσάς οικονομικά, όταν το καλό σας κάρμα φέρνει μια αύξηση στην επιχείρησή σας.
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική εποχή και για όσους εργάζονται σε οποιονδήποτε ιατρικό τομέα. Μπορείτε να κάνετε μεγάλα άλματα, στην κατανόηση και την ικανότητά σας να διαγιγνώσκετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να θυσιάσετε χρόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών, για να αφιερωθείτε σε μια εργασία που έχετε επενδύσει. Θα βάλετε τις ανάγκες και την ευημερία των πελατών σας ή των ασθενών σας πάνω από τις δικές σας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλό κάρμα καθώς και σε μια αίσθηση προσωπικού επιτεύγματος.

Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες, από κοινού με παρόμοιες επιχειρήσεις. Αυτές οι πρωτοβουλίες δεν χρειάζεται να έχουν να κάνουν μόνο με την πώληση, μπορεί να είναι φιλανθρωπικού ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, με θετική διαφήμιση για εσάς. Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι επίσης ένας καλός μήνας, για όσους από εσάς εργάζεστε με ανθρώπους στις βιομηχανίες υπηρεσιών. Η συμπάθεια και η συμπόνια θα σας επιτρέψει να προσφέρετε υπηρεσίες που θα είναι εξαιρετικές και πολύ εξυπηρετικές.
Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε τις οικονομικές συναλλαγές και η ασφάλιση ναυτιλίας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι μια πολύ κακή στιγμή για οτιδήποτε περιλαμβάνει ρίσκο – μην τζογάρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia