ζωδια Διδυμοι Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

 

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Αύγουστος του 2016 μπορεί να είναι ένας μήνας σταμάτα – ξεκίνα, με εσάς να θέλετε να πατήσετε το πόδι στο γκάζι, αλλά να πρέπει να χτυπήσετε το φρένο κάθε πέντε λεπτά επειδή κάτι συμβαίνει.
Θα πρέπει να κοιτάξετε βαθύτερα και να αναρωτηθείτε: με σταματάει πραγματικά ο έξω κόσμος στις διαδρομές μου, ή είναι η εκνευριστική έλλειψη αυτοπεποίθησης μέσα μου που προβάλλεται στον έξω κόσμο και προκαλεί αυτά τα εμπόδια;

 

Σκεφτείτε βαθιά το τι κάνετε: θέλετε πραγματικά να επιλέξετε αυτή την κατεύθυνση; Την υποστηρίζετε 100%; Είστε πράγματι σε σύγκρουση μέσα σας; Τα εμπόδια έχουν να κάνουν με τον/ την σύντροφό σας ή τη ζωή σας στο σπίτι; Όταν έχετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να εντοπίσετε τον πυρήνα αυτών των εμποδίων και θα διαπιστώσετε ότι είτε μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια ή να συνειδητοποιήσετε πως κοιτούσατε τον λάθος στόχο, έτσι κι αλλιώς.

tarw-zwdia
Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στο να διατηρήσετε τους πάντες ευχαριστημένους τον Αύγουστο του 2016, καθώς τραβιέστε μεταξύ δεσμεύσεων και υποχρεώσεων προς τους άλλους. Κάθε δέσμευση είναι εξίσου σημαντική και δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους, όσο πολύ κι αν το θέλετε. Θα καταλήξετε να πρέπει να επιλέξετε και να πρέπει να απογοητεύσετε κάποιον, αλλά εφ’όσον πάρετε την απόφασή σας δίνοντας πολύ χρόνο, αντί να καθυστερήσετε μέχρι την τελευταία στιγμή, μπορείτε ακόμα να καταλήξετε να σώσετε τη μέρα.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Ο Αύγουστος του 2016 αποτελεί τον ιδανικό μήνα για την οργάνωση των επιχειρήσεων, τη μορφοποίηση των συμβάσεων και ό,τι σχετικό με νομικά θέματα. Θα πρέπει να επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους στο πεδίο σας – η συνεργασία με έναν άλλο εμπειρογνώμονα μπορεί να βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη φήμη σας. Μπορεί να ερευνήσετε το να ενωθείτε με άλλες επιχειρήσεις σε μια κοινή εκστρατεία μάρκετινγκ ή ίσως να φιλοξενήσετε έναν διαγωνισμό με άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις.

Ψάξτε να δείτε τι έχετε κοινό με άλλες επιχειρήσεις, δηλαδή προϊόντα, θέση, παρόμοιους πελάτες και δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τους πόρους σας για τη βελτίωση του εμπορίου για όλους σας. Ελάτε σε επαφή με τον τοπικό εμπορικό σύνδεσμο για υποστήριξη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αναλάβετε τις ευθύνες προς τους συνεργάτες και τους πρεσβυτέρους σας στα σοβαρά, μην προσπαθήσετε να ευνοήσετε κάποιον, διότι δεν θα σας βγει σε καλό τον Αύγουστο του 2016. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας και αυτοί που συνεργάζεστε είναι κοινωνικά υπεύθυνοι, από την άποψη ότι είναι τόσο «πράσινοι» ή σωστοί, όσο το δυνατόν περισσότερο και σε σχέση με τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας πολύ τυχερός μήνας από την άποψη προαγωγής για όσους εργάζονται στην αστυνομία, την επιβολή του νόμου, των υπηρεσιών του κράτους και των τοπικών αρχών.

zwdia-66