ζωδια Διδυμοι Ιουνιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

 

Μπορεί να ξεκινήσετε τον Ιούνιο του 2016, νιώθοντας πτοημένοι από τα όσα θα πρέπει να κάνετε, έχετε θέσει στον εαυτό σας πολύ υψηλά τον πήχη αυτό το χρόνο και πρέπει να συμβαδίσετε με τα στάνταρ και τους ρυθμούς που έχετε ορίσει. Ακόμα και αν βλέπετε απτά αποτελέσματα, κάποιοι τομείς της ζωής σας μπορεί να χρειαστεί να αντιστραφούν για λίγο, καθώς διορθώνετε την πνευματική σας πλοήγηση και συνεχίζετε το ταξίδι σας με λίγο διαφορετική κατεύθυνση.

 

Ο Ιούνιος δεν είναι ιδανικός μήνας να πάρετε αποφάσεις ζωής και γενική κατεύθυνση στη ζωή σας, απλά δεν σκέφτεστε τόσο καθαρά και υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που σας μπερδεύουν, που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος προοπτική.
Η αγορές και οι πωλήσεις, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή, δεν ευνοούνται. Η ανησυχία και το άγχος μπορεί να σας ταλαιπωρούν αυτή τη στιγμή, οπότε αποφύγετε το αλκοόλ, τα διεγερτικά ή οτιδήποτε μπορεί να επιδεινώσει αυτά τα θέματα. Πολλά από τα πράγματα που σας προβληματίζουν φαίνονται χειρότερα από όσο είναι. Κοιμηθείτε αρκετά, ασκηθείτε, φάτε φρέσκο φαγητό και αυξήστε τις βιταμίνες σας και τις πρωτεΐνες με κάποιο υγιεινό ρόφημα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η πνευματική σας ζωή είναι σημαντική για εσάς αυτή τη στιγμή και θα αφιερώσετε χρόνο σε δραστηριότητες που σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Αν επισκεφτείτε κάποιο μέντιουμ ή κάποιον μάντη τον Ιούνιο, να είστε ιδιαίτερα δύσπιστοι, γιατί είστε πολύ ευαίσθητοι αυτή τη στιγμή και θα είναι καλύτερο να σκεφτείτε τη συμβουλή τους για καιρό πριν αποφασίσετε να την κάνετε πράξη.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Η αντίσταση από συναδέλφους και ανώτερους, μπορεί να είναι απογοητευτική και θα πρέπει να είστε όσο πιο διανοητικά ευκίνητοι και γρήγοροι στο πνεύμα, μπορείτε για να τους πείσετε για τα επιχειρήματα σας. Ενοχλήσεις από άποψη γραφειοκρατίας, διαδικασιών ή θέματα με κυβερνητικές υπηρεσίες, μπορούν να κάνουν την δουλειά σας δύσκολη και να σας προκαλέσουν επιπλέον γραφειοκρατική δουλειά και ταλαιπωρία.

zwdia-agnh
Αλλαγές στο νόμο μπορεί επίσης να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας και το πώς δουλεύετε και θα σας πάρει λίγο χρόνο για το συνηθίσετε. Η επιμέλεια και η επιμονή είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για αυτό το μήνα, οπότε παραμείνετε σε ετοιμότητα.
Αυτή μπορεί να παρερμηνευτεί ως μια αρνητική περίοδος, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια περίοδος έντονης πρόκλησης, αξιολόγησης και επανασχεδιασμού ή επανατοποθέτησης λόγω εξωτερικών παραγόντων. Όποιες εκκρεμότητες ή ασαφείς σκέψεις υπάρχουν, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και θα πρέπει να σκιαγραφήσετε και να εντατικοποιήσετε τις σκέψεις σας για να κάνετε μια πιο ξεκάθαρη στρατηγική.


Μην νομίζετε πως θα μπορέσετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του εργοδότη σας τον Ιούνιο – λάθη, παραλείψεις ή εξαπατήσεις θα βγουν στο φως.
Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σχετικά με τους άλλους.
Καλλιτεχνικά, είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός μήνας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις