ζωδια Διδυμοι Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

 

Αγαπητοί Δίδυμοι, το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση και θα είστε έντονα διορατικοί το Σεπτέμβριο του 2016. Μπορείτε να φτάσετε στην καρδιά του θέματος, και αυτό είναι ιδανικό αν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να επαναδιατυπώσετε τη δουλειά σας ή αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας πολύ λακωνικά, αλλά με μεγάλο αντίκτυπο.

Οι όψεις τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι υπέρ των επικοινωνιών, οπότε αν χρειαστεί να δημοσιεύσετε κάτι ή να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί – σε ένα θέμα καθοριστικής σημασίας για εσάς προσωπικά ή για τη δουλειά σας – αυτή είναι η ιδανική στιγμή. Τα λόγια σας και ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε και επικοινωνείτε, θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο και μόνιμη επίδραση.

 

Επιλέξτε τις λέξεις σας προσεκτικά, καθώς αυτό που λέτε μπορεί να έχει πιο δραματική επίδραση από αυτή που πιστεύετε. Παίξτε με τα χαρτιά σας κλειστά και μην δείχνετε την εμπιστοσύνη που θα δείχνατε συνήθως, στους συναδέλφους και στα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας. Εάν έχετε κάποιο μυστικό, τότε μην το πείτε σε κανένα αν θέλετε να παραμείνει μυστικό. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα πειστικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και έτσι αν έχετε να χειριστείτε μια κατάσταση προς όφελός σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Είστε πολύ αποφασιστικοί τώρα, και θα είναι πολύ πιο πιθανό να επηρεάσετε τη γνώμη του άλλου από το να αλλάξετε τη δική σας γνώμη.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Ένας εξαιρετικός μήνας για την επιμέλεια και την τελειοποίηση των στρατηγικών και των εκθέσεων σας.
Όπως ανέφερα και πριν, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για τους Δίδυμους που γράφουν ομιλίες, επεξεργάζονται δημοσιεύσεις, κάνουν ερευνητική δημοσιογραφία ή κάνουν έρευνα. Και η ικανότητά σας να διαχωρίζετε την ήρα από το σιτάρι και στη συνέχεια να επικοινωνείτε αυτά που βρίσκετε με έναν διορατικό, εύστοχο τρόπο, είναι εξαιρετική.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Ο συγχρονισμός είναι επίσης πολύ σημαντικός στην καριέρα σας – μην περιμένετε τα πάντα να είναι γραμμικά. Η στρατηγική σας πρέπει να σας ωθεί προς τα εμπρός, στη συνέχεια να κάνετε μια παύση, να αξιολογείτε εκ νέου, να αλλάζετε ελαφρώς πορεία και να πηγαίνετε προς τα εμπρός και πάλι.

Να μένετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει με τους συναδέλφους και τους ανταγωνιστές σας και μην παίξετε το χαρτί σας πολύ σύντομα. Μην είστε μοναχικοί και μην ενεργείτε μεμονωμένα – συνεχίστε να παρακολουθείτε τι κάνουν οι άλλοι και να μαθαίνετε από τα λάθη τους.

Οι Δίδυμοι είναι πράγματι πάντα έξυπνοι με τα λόγια, αλλά τον Σεπτέμβριο αυτή η ικανότητά τους είναι ακόμα πιο έντονη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά στις πωλήσεις, τις διαπραγματεύσεις και για να φτάσουν στο θέμα σε περίπλοκα ζητήματα.

zwdia-fotia