ζωδια Ερμής Ανάδρομος 30/08 Τρεξτε να Σωθουμε

synastria-amoivaia-elksi

ζωδια Ο Ερμής Ανάδρομος στην Παρθένο – 30 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 με 4 φορές το χρόνο, πιο συχνά από κάθε άλλο πλανήτη. Η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή ήταν στον Ταύρο αυτή την άνοιξη.

Για τον Ερμή … ο Ήλιος μερικές φορές κινείται σε ανάδρομη πορεία! Καθώς ο πλανήτης επιταχύνει στην πλησιέστερη προσέγγιση του με τον Ήλιο, η τροχιακή του ταχύτητα ξεπερνάει την ταχύτητα της περιστροφής του. Ένας αστροναύτης στην επιφάνεια θα έβλεπε τον ήλιο να ανατέλλει εν μέρει και στη συνέχεια να βουτά πάλι πίσω, κάτω από τον ορίζοντα, μετά να ανατέλλει και πάλι πριν από την επανέναρξη της πορείας του από ανατολικά προς δυτικά στον ουρανό. Μία φορά το χρόνο ο Ερμής βλέπει δύο ανατολές την ίδια ημέρα!

 

Ο Ερμής είναι: η επικοινωνία, το μυαλό, τα ταξίδια, η έκφραση, η τεχνολογία. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτές οι σφαίρες πλήττονται ιδιαίτερα.

zodia-taro-45

Αναμένουμε καθυστερήσεις, ακυρώσεις ή απότομες αλλαγές στα ταξίδια και στα κοινωνικά μας σχέδια. Τεχνολογικές αποτυχίες, ειδικά όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές ή τα αυτοκίνητα, κατάρρευση της επικοινωνίας, αποδιοργάνωση, σύγχυση, διαταραχή στη λήψη αποφάσεων, μυστηριώδεις εξαφανίσεις, αντικείμενα κλεμμένα ή χαμένα, δυσλειτουργία του τίποτα και των πάντων!

zwdia-66

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις   ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

Δεν συστήνω μεγάλες αγορές ή υπογραφή σημαντικών συμβάσεων / εγγράφων. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, για δεσμεύσεις που θα αλλάξουν την ζωή σας ή για επενδύσεις. * Δεν χρειάζεται να αναστείλετε αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη. Προσοχή μόνο αν θα πρέπει να επεκταθείτε σε νέες προσπάθειες. *

Θα παρατηρήσετε ανεπαίσθητες αλλαγές και ενεργητικές μετατοπίσεις μέχρι και 10 ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια της περιόδου που ο Ερμής θα βρίσκεται στη «σκιά» (20 με 30 Αυγούστου). Αυτή η 10-ημέρη κλιμάκωση θα μας βοηθήσει να υπολογίσουμε τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Βλέπω μια πραγματικά ωραία επιρροή της Παρθένου – είναι γεμάτη και βράζει, σαν τις μέλισσες που ελίσσονται στα αγριολούλουδα πετώντας πάνω στις κατακόκκινες βουνοπλαγιές. Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, έτσι είναι “στο σπίτι του” σε αυτή την ανάδρομη περίοδο, όπως λέμε στην αστρολογία.

zwdia shmera

ζωδια Ο Ερμής Ανάδρομος στην Παρθένο – 30 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο τελειοποιεί εντός και εκτός, μέσω της αντικειμενικής / παραγωγικής κριτικής σκέψης. Η Παρθένος είναι ο γνωστός ψίθυρος, απαλός, αλλά σαφώς υποδηλώνει το μέγα πλάνο της για να μας (επανα) τοποθετήσει σε καθεστωτική τάξη. Πρέπει να κλαδέψετε, να ξεκαθαρίσετε και στη συνέχεια να καλωσορίσετε θερμά την ευθύνη.

Οι ανάδρομες περίοδοι επιστρέφουν σε αυτό που έχει αγνοηθεί, ξεχαστεί ή απορριφθεί και εδώ θα επιστρέψουμε στα βασικά, ακόμη και στα εγκόσμια, στη δουλειά. Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο σαρώνει το τοπίο και το πάτωμα από κάτω, προσεκτικός, ίσως μέχρι και στο σημείο νεύρωσης. Από τον εκρηκτικό σπόρο της αναλυτικής υπερβολής, φυτρώνουν αβίαστα η κριτική και η συνείδηση του εαυτού. Ένα υπερδραστήριο μυαλό μπορεί γρήγορα να ρουφηχτεί σε μια δίνη. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο γυρίζει πίσω στο αυτοκίνητο, ξανά και ξανά, ακριβώς για να βεβαιωθεί – να βάλει κάτι πίσω, να τριπλό- ελέγξει, να τραβήξει πιο πολύ το χειρόφρενο, να σκουπίσει ένα σωματίδιο σκόνης, να το βουρτσίσει, να το φροντίσει, να φτιάξει αυτό εδώ, να βάλει αυτό εκεί.

zvdia-zwdia-tarw

Σκεφτείτε την ικανοποίηση μιας καλά τελειωμένης δουλειάς: ένα καθαρό σπίτι, μια απόλυτα συντονισμένη επικοινωνία, όλα τα πράγματα στη θέση τους, η λίστα με τις ευθύνες ολοκληρωμένη. Αυτή είναι η γενναιοδωρία της Παρθένου. Για κανένα λόγο ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο δεν γεννάει τη συμπεριφορά του «control freak», αλλά ανάλογα με την προδιάθεσή σας, αυτή μπορεί να είναι η ακριβής εικόνα του αγώνα σαςzwdia-zvdia-alex.

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σημαίνει εκστατική επιτήρηση. Θα αισθανθείτε μια μεγάλη, ασημί νέα κεραία να επεκτείνετε σιωπηλά από τη βάση του στομάχου σας, αλλά μην ανησυχήσετε. Ο σκοπός αυτής της εξαιρετικής οξυδέρκειας δεν είναι να σας κολλήσει σε παράφρονες, υποθετικές εφαπτόμενες ή σε ασήμαντες σκέψεις.

Εάν χρειάζεται, επικεντρωθείτε στο να αφεθείτε και να αφεθείτε και να αφεθείτε… Ο Ερμής στην Παρθένο είναι καλύτερα να διοχετευτεί μέσω της ανιδιοτελής υπηρεσίας, οπότε περάστε χρόνο στο να δώσετε πίσω για να κρατήσετε τη ζωή σε προοπτική. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν ρομπότ, αυτό είναι φυσιολογικό. Πετάξτε, μικρές μέλισσες, μην σταματάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75