ζωδια Ζυγος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

 

Αγαπητοί Ζυγοί, η δύναμη της αντίληψης που έχετε είναι κοφτερή, και η κρίση σας είναι καλή τον Αύγουστο του 2016. Μπορείτε να έχετε μια ευρεία οπτική, που θα σας βοηθήσει στη λήψη ενημερωμένων και σοφών αποφάσεων. Αισθάνεστε ήσυχα σίγουροι για τον εαυτό σας τον Αύγουστο του 2016 και επικοινωνείτε με τρόπο που εκφράζει αυτή την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους. Ένας πραγματικά καλός μήνας για να εργαστείτε σε ομάδες, καθώς φαίνεστε πολύ φιλικοί και είναι πιο εύκολο να κάνετε τους πάντες να ακολουθήσουν τις ιδέες σας.

 

Τον Αύγουστο του 2016 είναι σαν ο άνεμος να φυσάει τα πανιά σας και η κυρία Τύχη σας χαμογελά – αισθάνεστε αρκετά καλά και θα βρείτε ευκαιρίες τόσο για ευχαρίστηση, όσο και για οικονομικό όφελος. Μια πολύ καλή στιγμή για να διατυπώσετε και να ενεργήσετε σύμφωνα με στόχους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Ο Αύγουστος είναι ένας καλός μήνας για να εξομαλύνετε τις δυσκολίες και να προσφέρετε ένα κλαδί ελιάς – είστε μεγαλόψυχοι και πρόθυμοι να προχωρήσετε σε καταστάσεις που υπήρξε κακοπροαίρετο αίσθημα. Έχετε αρκετή προνοητικότητα τώρα και αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην παροχή συμβουλών στους αγαπημένους σας – είτε σας το ζητήσουν είτε όχι.

Αισθάνεστε γενναίοι αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να επεκταθεί στην αντιμετώπιση ανθρώπων ή εργασιών που θα αποφεύγατε κανονικά, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έρχεστε αντιμέτωποι με πράγματα για τον εαυτό σας για τα οποία είστε συχνά σε άρνηση – το να ασχοληθείτε με αυτά τα ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε μια ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της αυτοπεποίθησής σας!

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Ο Αύγουστος του 2016 είναι μια εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, ομαδικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις συμβολαίων. Τα νομικά ζητήματα συχνά επιλύονται αυτή την εποχή.
Εάν έχετε ένα λογαριασμό εξόδων στην εταιρείας σας να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ξοδέψετε παραπάνω, καθώς ο πειρασμός τον Αύγουστο του 2016 είναι να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα για την διασκέδαση της επιχείρησής σας, για τα οφέλη του πελάτη και για επαγγελματικά γεύματα. Θα πρέπει να επανεξετάσετε το ύψος του προϋπολογισμού σας για τη διαφήμιση προσεκτικά, για την φιλοξενία του πελάτη, για τις προσφορές κλπ και ρωτήστε τον εαυτό σας αν τα χρήματα αυτά φέρνουν περισσότερα από όσο κοστίζουν. Ψάξτε για πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης και αναλύστε τα κέρδη σας από όλα τα σχέδια μάρκετινγκ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν εργάζεστε αλλού, πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην γίνετε παρά πάνω φιλικοί με τους συναδέλφους σας του αντίθετου φύλου, δεδομένου ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή σας στη δουλειά, ειδικά αν η ομαδική εργασία είναι σημαντική στο γραφείο σας.
Τον Αύγουστο του 2016 θα είστε πολύ ενεργητικοί στην εργασία σας και θα είστε πρόθυμοι να πάρετε ηγετικούς ρόλους και εμπειρία σε διαφορετικά τμήματα ή ικανότητες, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός μήνας για να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας ή να επεκτείνετε την εμπειρία σας για βιογραφικούς σκοπούς, από την άλλη πλευρά, γνωρίζετε τα όριά σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα αντέχετε για να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, καθώς αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει προς όφελός σας.

zwdia-66