ζωδια Ζυγος Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

 

Ο Ιούλιος του 2016 είναι μια καλή περίοδος για σπουδές και δημιουργικές και πνευματικές αναζητήσεις – είναι μια περίοδος μεγάλου φάσματος και ανοιχτόμυαλης αναζήτησης για απαντήσεις. Ψάχνετε να επεκτείνετε την κατανόησή σας για το σύμπαν και για τον εαυτό σας και μπορεί να επιλέξετε να το κάνετε αυτό μέσω της επιστήμης ή εναλλακτικών μέσων.
Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να επεκτείνετε τις επαφές σας και ενδεχομένως, να γνωρίσετε σημαίνοντα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της σταδιοδρομίας σας και να ανοίξουν τις πόρτες για εσάς.

 

Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για την περαιτέρω εκπαίδευση σας, ειδικά σε τομείς του δικαίου, όπου μπορείτε να ειδικευτείτε σε έναν τομέα, προκειμένου να σας βοηθήσει τόσο στην καριέρα σας, όσο και στις πολιτικές και κοινωνικές σας προσπάθειες. Τον Ιούλιο του 2016 επιδιώκετε να χρησιμοποιήσετε τη γνώση ως μοχλό πίεσης και ως έναν τρόπο για να προωθήσετε τους στόχους σας. Διεθνή ταξίδια είναι πιθανά, ειδικά αν περιλαμβάνουν την εκμάθηση ενός άλλου πολιτισμού, του πολιτικού του συστήματος ή της θρησκείας του.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016

Η φιλοδοξία σας διεγείρεται τον Ιούλιο του 2016 και θα προσπαθήσετε να επιτύχετε και να υπερέχετε – είναι σημαντικό για σας να φανείτε πως έχετε εξουσία και το να είστε στο παρασκήνιο ή να μην πάρετε εύσημα, δεν θα είναι πολύ ικανοποιητικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπορεί να συγκρουστείτε με το διευθυντή ή τον προϊστάμενό σας, καθώς θα έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς πιστεύετεπως κάτι πρέπει να γίνετε – χρησιμοποιήστε τις πειστικές ικανότητές που σας χάρισε το ζώδιο σας, για να τον / την τουμπάρετε και να τους φέρετε στον τρόπο σκέψης σας και να είστε υπομονετικοί, μην προχωρήσετε και κάνετε το δικό σας, καθώς ξέρετε πόσο πολύ μισούν οι φιγούρες εξουσίας, να τους επισκιάζουν.
Έχετε αρκετή ενέργεια και ορμή για να θέσετε στους στόχους της καριέρας σας τον Ιούλιο του 2016 και γι’αυτό αξίζει να φρεσκάρετε το παλιό σας βιογραφικό και να το στείλετεσε κάποιες εταιρείες ή ίσως να τσεκάρετε γραφεία ευρέσεως εργασίας για θέσεις που συνάδουν περισσότερο με τις φιλοδοξίες σας.

zwdia - love

Ρωτήστε τον εαυτό σας: υπάρχει μέλλον για μένα σε αυτή την εταιρεία; Αν όχι, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε αλλού.
Στην αυτό-απασχόληση, ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για να αυξήσετε την προβολή σας και το δημόσιο προφίλ σας – σκεφτείτε τρόπους να κάνετε το όνομά σας γνωστό και μην υποτιμάτε τη δύναμη της πληροφορίας από στόμα σε στόμα. Η διαχείριση της φήμης σας είναι πολύ σημαντική – ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν διαδικτυακά σχόλια για εσάς και βεβαιωθείτε ότι αναγράφεστε, όπου μπορείτε να αναγραφείτε στο διαδίκτυο.

zwdia-zodia-astrologia-65