ζωδια Ζυγος Ιούνιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

 

Μετά από όλο το μόχθο και τον κόπο του περασμένου μήνα, αισθάνεστε μάλλον χαλαροί και άνετοι τον Ιούνιο του 2016. Είστε σε διάθεση για κοινωνικοποίηση, καλό φαγητό και καλό κρασί.
Αυτή είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για ανάγνωση, καλλιτεχνικά χόμπι ή για να πάτε κάπου μακριά και ήσυχα, δίπλα στη θάλασσα ή σε κάποια λίμνη. Είστε σε διάθεση για ηρεμία και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά να έχετε επίσηςκαι την ευκαιρία να ξεφύγετε διανοητικά και να σκεφτείτε.

 

Συχνά σκέφτομαι πως ως ενήλικες δεν έχουμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε. Είμαστε συνεχώς σε ανησυχία και βασανιζόμαστεγια την δουλειάμας και τις ευθύνες μας και για το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια, αλλά η χαρά της ονειροπόλησης και του να επιτρέψουμεστον εαυτό μας να σκεφτεί κάτι ευφάνταστο ή τίποτα συγκεκριμένο, μπορεί να χαθεί. Ξεφύγετε σε καλά βιβλία, ταινίες ή στη μουσική αυτό το μήνα και επιτρέψτεστις τέχνες να ξυπνήσουν την ψυχή σας στην ομορφιά της ζωής,μακριά από το αγριεμένο πλήθος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τον Ιούνιο του 2016 το να προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας σας, που την έχει ανάγκη, μπορεί να σας προσφέρει πραγματική αίσθηση της ευχαρίστησης και του σκοπού. Τόσο συχνά αισθανόμαστε πολύ μόνοι σε αυτή τη ζωή, σαν να είναι κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του, τελεία!
Ωστόσο, τονΙούνιο του 2016η αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους, θα σας υπενθυμίσει την φυσική σύνδεσηπου έχουμε όλοι μεταξύ μας και την χαρά που μπορεί κανείς να βιώσει μέσα από αυτή.
Οι αλλεργίες μπορεί να σας επηρεάσουν τον Ιούνιο του 2016 και έτσι να είστε προσεκτικοί στο τι τρώτε και πίνετε – ελέγχετε πάντα τα συστατικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016
Ο Ιούνιοςτου 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για όσους εργάζονται σε δημιουργική απασχόληση – έχετε το χρόνο να είστε ευφάνταστοι και δεν έχετε πάρα πολλές προθεσμίες (όπως τον περασμένο μήνα). Ο μόνος κίνδυνος μπορεί να είναι ότι ενώ είστε δημιουργικοί, μπορεί να παλεύετε με πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έργα σας.
Ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος μήνας για όσους εργάζονται σε εναλλακτικούς τομείς, όπως την ομοιοπαθητική, τη φυσική ιατρική ή την υγιεινή διατροφή – θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τους ανθρώπους και με επιτυχία να επικοινωνήσετε τα οφέλη του δικού σας πεδίου ιατρικής ή υγείας, να προκαλέσετε το ενδιαφέρον και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Ένας πολύ καλός μήνας για να γράψετε ή να εισάγετε ένα σεμινάριο για την ολιστική υγεία και την ευεξία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ένας στενός δεσμός μπορεί να σχηματιστεί με τους συναδέλφους σας τον Ιούνιο του 2016, με έντονη την αίσθηση της κοινότητας να αναπτύσσεται στο χώρο εργασίας σας. Ωστόσο, αν υπάρχουν άλλα σοβαρά ζητήματα και δυσαρέσκεια στον χώροπου δουλεύετε, όπως: δυσπιστία, αποπλάνηση ή ακόμη και ατιμία, μπορεί να είναι πρόβλημα, οπότε προσέξτε μήπως αυτά τα θέματα εντατικοποιηθούν αυτό το μήνα.
Προσέξτε τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας ως ελεύθεροι συνεργάτες ή αυτούς που δεν είναι υπεύθυνοι λόγω συναισθηματικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν τον Ιούνιο του 2016.

zwdia-zodia-astrologia-65