ζωδια Ζυγος Μάιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

 

Είναι ένας μήνας λεκτικών και ψυχολογικών διαμαχών, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά για να κερδίσετε την αποδοχή για τις ιδέες και τα σχέδια σας και το να πείσετε τους άλλους, δεν θα είναι εύκολο. Η ψυχραιμία σας είναι δυσεύρετη τον Μάιο του 2016 και το φιτίλι σας πολύ κοντό, ειδικά στη μέση του μήνα. Θα έχετε την τάση να εκρήγνυστε και να χάνετε την υπομονή σας αρκετά γρήγορα. Μπορεί να διαφωνήσετε με συνάδελφους ή αδέλφια. Είστε πολύ οξύθυμοι και έχετε λόγο για να είστε, μικρά πράγματα που πάνε στραβά θα σας προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό και θα είναι μια απογοητευτική περίοδος.

 

 

Αξίζει να θυμάστε πως η πολλή βιασύνη σημαίνει μικρότερη ταχύτητα και μπορεί στην πραγματικότητα να επιτύχετε περισσότερα αν κάνετε πίσω και αφήσετε κάτι και το ξαναπιάσετε σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν θα μπορείτε να το χειριστείτε περισσότερο ήρεμα. Με τους ανθρώπους, απλά αφήστε τους στην ησυχία τους, οι τσακωμοί που φαίνονται τόσο σημαντικοί εκείνη την στιγμή, δεν είναι στην πραγματικότητα ζωτικής σημασίας και καλύτερο θα είναι απλά να απομακρυνθείτε. Αν δεν δέχονται την άποψη σας, αφήστε το, μπορεί να γυρίσουν στον τρόπο σκέψης σας αργότερα και το να τους πιέσετε μπορεί εν τέλει να τους απομακρύνει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ενέργεια σας είναι σε υψηλά επίπεδα αυτή τη στιγμή και είστε διανοητικά σε εγρήγορση, αλλά μπορεί να σας είναι πολύ δύσκολο να διοχετεύσετε αυτή σας την ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο. Είναι πολύ καλός μήνας για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, για να αντιμετωπίσετε σωματικές εργασίες και για να κάνετε πολλές μικρές δουλειές, αντί για μία μεγάλη που θα σας πάρει πολύ χρόνο. Αν μπορείτε να προσχεδιάσετε το πρόγραμμα σας, φροντίστε να μην προγραμματίσετε κάτι που χρειάζεται συγκέντρωση και συνεχή προσπάθεια τον Μάιο. Αν θα πρέπει να κάνετε κάτι βιαστικά, την τελευταία στιγμή, η ενέργεια του Μαΐου ίσως είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεστε για αυτόν ακριβώς το λόγο – αλλά μην πάρετε πολλές σύντομες οδούς!
Αυτός μπορεί να είναι εξαιρετικός μήνας για σπουδαστές που φτάνουν στις εξετάσεις τους.

zwdia-agnh

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Οι συνάδελφοι σας μπορεί να σας βρίσκουν κάπως απότομους και οξύθυμους αυτό το μήνα. Έχετε μικρή υπομονή με τους άλλους και δεν είναι καλός μήνας για δασκάλους, δικηγόρους, εισηγητές ή για οποιονδήποτε που πρέπει να εξηγεί λεπτομερώς έννοιες σε άλλους, καθώς απλά δεν είστε συγκεντρωμένοι και μπορεί να σας ξεφεύγουν λεπτομέρειες. Αν οδηγείτε ως επάγγελμα, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αυτό το μήνα και αφήνετε περισσότερο χρόνο για όλες σας τις μετακινήσεις.

zwdia

 

Ομοίως, ταξίδια λόγω δουλειάς μπορεί να υποστούν καθυστερήσεις και ενοχλήσεις και μπορεί να μην πετύχετε όλα όσα ελπίζατε. Ο καλύτερος τρόπος να χειριστείτε αυτό τον μήνα, είναι να τα οργανώσετε όλα από τις αρχές του Μαΐου, οπότε αν είστε αγχωμένοι και πιεσμένοι όσο περνάει ο μήνας, να επιστρέψετε σε δουλειές που κάνατε νωρίτερα.
Αν και είναι πιθανό να έχετε πολλές καλές ιδέες και σχέδια τον Μάιο, η διάχυση της ενέργειας και η ανοργανωσιά, λόγω παραγόντων του έξω κόσμου, που μπορεί να προκαλούν αναστατώσεις, και παραγόντων που έχουν να κάνουν με νομικά και γλωσσικά θέματα, θα παρεμποδίσουν την πρόοδο τους.

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η αυτοπεποίθηση σας δεν θα γίνει επιθετικότητα στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τις καταστάσεις. Είναι πολύ καλός μήνας για αυτούς που δουλεύουν στον τύπο, τη δημοσιογραφία και σε περιβάλλοντα εργασίας που έχουν ταχείς ρυθμούς, όπου χρειάζεται πολύ γρήγορη σκέψη. Ένας εκνευριστικός και πολυάσχολος μήνας, αλλά όταν θα έχει περάσει και θα κοιτάξετε πίσω σας, θα είστε ευχαριστημένοι με αυτά που πετύχατε μέσα σε αυτό το μήνα.